Back to Question Center
0

Guide From Semalt -puhelimesta Chrome-mainosten, pop-upien ja haittaohjelmien puhdistamiseen

1 answers:

Useimmiten ihmiset valittavat, että heidän Google Chromensa säännöllisesti ohjaa heidät epätoivottaviin verkkosivustoihin ja ponnahdusmainoksiin. Nämä asiat näkyvät, kun selailemme internetissä tai yritämme käyttää sosiaalisen median profiileja. Jos näet tällaisia ​​asioita päivittäin, on mahdollista, että tietojärjestelmäsi on tartunnan epätoivottavilla ohjelmilla tai haittaohjelmilla.

Frank Abagnale Semaltin asiakassuhdehallinta kertoo, kuinka voit vapauttaa Chromen ärsyttävistä mainoksista, ponnahdusikkunoista ja haittaohjelmista.

Google Chromen ongelmat

Jos näet jotain näistä ongelmista Google Chromen kanssa internetissä selaamisen aikana, tietokoneesi voi ehkä asentaa tartunnan saaneen ohjelman tai haittaohjelman:

  • Ponnahdusmainokset näkyvät yhä uudelleen - commercial real estate appraiser business plan.
  • Hakukoneesi tulokset tai Chrome-etusivu muuttavat asetuksiaan tai on asetettu toiselle verkkosivustolle automaattisesti.
  • Jos näet tuntemattomia työkalurivejä, Chrome-laajennuksia tai outoja asioita kerran tunnissa.
  • Olet ohjannut tunnettuja sivustoja ja outoja ladattavia sovelluslinkkejä.

Chrome puhdistaa epätoivottavia mainoksia, ponnahdusikkunoita ja haittaohjelmia

Ensinnäkin on tärkeää, että et lataa tuntemattomia ohjelmistoja tai asioita Internetistä..Sinun tulisi myös välttää vierailemalla aikuisten verkkosivustoja, koska ne sisältävät enimmäkseen virusten ja haittaohjelmien jälkiä.

Voit puhdistaa Chromein ei-toivottuja mainoksia, ponnahdusikkunoita ja haittaohjelmia pitämällä mielessäsi seuraavat asiat.

1: Poista ei-toivotut ohjelmat Chromelta (vain Windows)

Jos käytät Windowsia tai vastaavaa käyttöjärjestelmää, käytä Chrome Cleanup Tool -työkalua, joka etsii tietokoneellesi haittaohjelmia ja epäilyttäviä ohjelmia, jotka tarjoavat parhaimmat tavat poistaa ne kaikki. Jos käytät Linux- tai Mac-tietokoneita, siirry seuraavaan vaiheeseen. Siirry Windowsin tietokoneen Chrome Cleanup Tool -vaihtoehtoon ja lataa ohjelmisto mahdollisimman aikaisin. Napsauta Hyväksy ja lataa ja anna sille aikaa ladata. Kun lataus on valmis, Windows pyytää sinua joko suorittamaan tiedoston tai ei; sinun on napsautettava Suorita-vaihtoehtoa, jotta Chrome Cleanup Tool -työkalu pystyy tarkastamaan laitteesi tarkasti. Sinun tulisi myös klikata Poista-vaihtoehtoa päästä eroon epäilyttävistä ohjelmista ja viruksista.

2: Poista ei-toivotut ohjelmat (kaikki tietokoneet)

Jos olet hankkinut tai ladannut haittaohjelmien tai virustentorjuntaohjelman, asenna se välittömästi ja ajaaksesi haitallisten ja epäilyttävien tiedostojen poistamiseksi. Voit myös kokeilla Malwarebytes; tämä haittaohjelmien torjuntaohjelma on paljon parempi kuin muut samankaltaiset ohjelmat, koska se poistaa tarpeettomat tiedostot ja tiedot tietokoneeltasi muutamassa minuutissa. Jos olet asentanut tämän ohjelmiston, on mahdollista, että Chrome Cleanup Tool ei toimi kunnolla.

3: Nollaa selaimen asetukset (kaikki tietokoneet)

Voit nollata selaimen asetukset eroon haittaohjelmista ja viruksista. Tätä varten sinun pitäisi avata Chrome tietokoneellasi ja napsauttaa Asetukset-vaihtoehtoa. Napsauta sitten Lisäasetukset ja Nollaa -vaihtoehtoa, jos haluat nollata selaimen asetukset. Tämä toimii mille tahansa tietokoneelle tai mobiililaitteelle. Jos sinulla on ongelmia, suosittelemme sinua ilmoittamaan ongelmasta ohjelmiston toimittajalle tai tarkistamaan Chrome-ohjekeskusteluryhmä.

November 28, 2017