Back to Question Center
0

Google Analytics Referral Exclusions - Kaikki ja paljon muuta Semalt Expert

1 answers:

Ei ole väärin sanoa, että Google Analytics on yksi voimakkaimmista ja kattavimmista työkaluista kaikenlaisten liikenteen lähteiden seuraamiseksi. Se varmistaa, että sivustoosi tulevat kävijät ovat todellisia ihmisiä, eivät botit ja botnetit, jotka voivat vahingoittaa verkkosivustoasi muutamassa päivässä. Voit luoda liikennettä sosiaalisen median sivustojen, mainosten, sähköpostimarkkinoinnin tai suoran liikenteen avulla hakukoneesta. Tämän vuoksi sinun on kirjoitettava silmiinpistävää ja informatiivista sisältöä ja liitettävä linkki sosiaalisen median sivustoihin houkutellakseen suurta määrää ihmisiä.

Vaikka Google Analyticsin perusasiat ovat helposti ymmärrettäviä, sinun on kiinnitettävä huomiota sivustojen määrittämiseen yrityksesi luonteen perusteella. Google on antanut käyttäjilleen paljon vinkkejä, temppuja ja tietoja, ja se on hyvä oppia sen online-opetusohjelmista. Itse asiassa me kaikki voimme määrittää ja uudelleenjärjestää kanavat ja niiden järjestelmät.

Semaltin asiakastyön menestyksestä vastaava Jason Adler on puhunut siitä, miten viittauksen poissulkeminen toimii, minkä tyyppiset verkkotunnukset on suljettava pois ja miten määritellään viittauspoistoluettelot.

Miten Google Analytics Referral Exclusion toimii

Google Analytics -viittauksen poissulkeminen toimii täsmälleen kuten Google on kuvannut. Se sulkee pois useasta verkkotunnuksesta tallennetun liikenteen viittausraportissa..Tämä tarkoittaa, että et voi tuottaa liikennettä näistä lähteistä. Prosessi toimii, kun asetat asetuksesi viittausasetukseen ja estät verkkotunnukset, joista et halua saada näyttökertoja. Poistamalla viittauksesi linkit varmistavat, että sivustosi saa laadukasta liikennettä ja niiden lähteet ovat oikeutettuja. On myös tärkeää määrittää, kuinka monta istuntoa sivustosi tarvitsee. Se tarkoittaa, että jos suljet liikenteen tietyistä verkkotunnuksista, kyseisten linkkien kävijät eivät voi avata sivustoja. Jos sivustosi URL-osoite on esimerkiksi abc.com, voit aktivoida Google Analytics Referral Exclusions -luettelon. Sosiaalisen median kävijät, erityisesti Facebook ja Twitter, purkavat verkkosivustosi, mutta heidän vierailujaan ei lasketa AdSense-ansioksi.

Mitkä alueet olisi jätettävä soveltamisalan ulkopuolelle?

Älä sulje pois kaikkia verkkotunnuksia, jotka eivät ole aitoja tai näyttävät huonolta. On kaksi tapausta, kun haluat, että jotkin verkkotunnukset poistetaan käytöstä. Ensinnäkin sinun on tarkistettava ja estettävä kaikki tuntemattomat kolmenkymmenen osapuolen verkkotunnukset ja niiden kumppaniliittymät. Jos kolmannen osapuolen linkistä tulevat ihmiset vierailevat verkkosivustossasi, he eivät voi luoda mitään ongelmia sinulle. Tämä koskee kaikkia kolmannen osapuolen verkkosivustoja ja verkkotunnuksia. Sinun on varmistettava niiden legitimiteetti ja aitous, muuten ei ole tarvetta ottaa riskiä. Sinun pitäisi myös estää verkkotunnukset useilla linkillä. Siinä tapauksessa, että verkkosivustollasi on linkkejä useisiin sivustoihin vierasviestien muodossa, sinun pitäisi navigoida niiden välillä ja tarkistaa, mitkä sivustot ovat hyviä. Kaikki ne verkkotunnukset, jotka näyttävät luvattomalta, olisi estettävä pysymään turvallisina internetissä.

Määritä Google Analytics Referral Exclusion

Sinun on määritettävä Google Analytics -viittauksen poissulkeminen lisäämällä uudet verkkotunnukset viittauksen poissulkemisluetteloon. Tällöin sinun on laadittava luettelo kaikista näistä verkkotunnuksista ja poistettava niiden linkit käytöstä Google Analyticsin järjestelmänvalvojan osassa Source .

November 28, 2017