Back to Question Center
0

Ei enemmän huolenaiheita. Semalt Expert osaa torjua Botin liikennettä Google Analyticsin avulla

1 answers:

Selkeät raportit ja tiedot kuvaavat paljon, kun on kyse verkkomarkkinoinnista. Tietojen ja tilastojen hankkiminen ei-toivotusta liikenteestä, bot-liikenteestä ja haittaohjelmista merkitsee verkkosivuston ylläpitoon tarvittavaa osaamista ja ammattitaitoa. Viimeksi kuluneina viikkoina B2B-yritykset ja pienet organisaatiot ovat joutuneet haasteeseen sulkea pois bot-liikenne ja sisäinen liikenne raportteistaan - routeros keygen.

Onneksi Google Analytics on pelastunut sen jälkeen, kun otettiin käyttöön tehokkaita suodatustekniikoita, jotka käyttävät muuttujia ja käyttäjien tietoja sulkemaan pois tuntemattomat robotit ja hämähäkit. Trojan-viruksen, haittaohjelmien ja bot-liikenteen läsnäolo Google Analyticsissa käytettävissä olevista loppukäyttäjien tiedoista on erittäin suuria.

Semaltin , Customer Success Manager , Andrew Dyhan, kuvaa tässä, miksi erottaminen todellinen liikenne bot ja sisäinen liikenne on erittäin tärkeää, kun on kyse online-markkinoinnin.

Botojen ja hämähäkkien vaikutus tilastoosi

Google on äskettäin tehnyt tärkeän päivityksen Google Analyticsiin. Päivityksen ansiosta markkinoijat voivat yksinkertaisesti sulkea hämähäkkejä ja robotteja raportteistasi ja tilastoistasi. Sisäisen ja bot-liikenteen saatavuus vaikuttaa haitallisesti web-hämähäkkeihin ja hakukoneisiin.

Google pyrkii suodattaa haittaohjelmien rekisteritiedostot, troijalainen virus, tunnetut botit ja hämähäkit, valitettavasti muut haittaohjelmien tuottamat liikennemuodot vaikuttavat sivustoosi. ja hämähäkit edustavat yli kolmasosaa internetliikenteestä.Kun ennen kuin poistat liikennettä sivustostasi, harkitse liikenteen isäntänimen tarkistamista, jotta vältetään todellisen liikenteen sulkeminen pois.

IAB: n ottaminen robotit ja hämähäkit

Interactive Advertising Bureau, kansainvälinen yritys, joka antaa markkinointiteollisuudelle mahdollisuuden menestyä teollisuudessa, on myös kannattanut tarvetta estää robotit ja hämähäkit todellisesta liikenteestä. Puhemiehistö koostuu "kansainvälisistä hämähäkkeistä ja robotitluettelosta", joka korostaa markkinoiden kaikenlaisia ​​liikemerkkejä ja hämähäkkejä. Jotta luettelo toimisi tehokkaasti, sinun on päivitettävä se kuukausittain

Markkinoijat ja verkkoyrittäjät maksavat vuosittain keskimäärin 7 000 dollaria. Maksu vaihtelee riippuen siitä, onko asiakas tilannut IAB: n jäsenyyden. Kun olet tilannut IAB: n, Google Analytics alkaa suodattaa raporttisi ja tietosi tekemällä kattavia vertauksia tunnetuista robotit ja hämähäkit ja sivustosi osumia. Ennen tämän päivityksen käyttöönottoa Googlen yritykset ja organisaatiot ovat tehneet manuaalista suodatusta, jotkut tunnetuista robotit ja hämähäkit pääsevät käsiksi tietoihisi ja raportteihisi.

Jotta voit sulkea pois tunnetut robotit ja hämähäkit liikenteestäsi, avaa Raportointiasetukset ja ota työkalu käyttöön. Selaa näkyviin tulevia vaihtoehtoja alareunaan ja ota käyttöön bot-suodatus. Verkkosivuston verkkotunnuksesta riippuen liikennemäärät alkavat laskea realistisempaan numeroon. Vaikka numero voi koostua väärennetystä liikenteestä, kuten sisäisestä liikenteestä, tunnetut botit ja hämähäkit liikennettä jätetään pois tilastoistasi. Online-liiketoiminnan menestys riippuu pyrkimyksistäsi saavuttaa tavoitteesi. Rekisteröidy IAB: n jäseneksi ja sulje pois tunnetut hämähäkit ja robotteja, jotka vaikuttavat raporttiinne.

November 28, 2017