Back to Question Center
0

Abc.xyz-viittaavan roskapostin estäminen - Ammattimaista neuvontaa semaltista

1 answers:

Abc.xyz on kuuluisa verkkotunnus, joka on Alphabet Inc: n omaisuutta. Joidenkin tuntemattomien syiden vuoksi Google Analytics on kutsunut tätä verkkotunnusta roskapostiksi - sigelei tc kit. Näin ollen suuri määrä verkkovastaavia on estänyt sen pysyvästi, ja sinun pitäisi myös tehdä sama. On todettu, että abc.xyz on estänyt lukuisat verkkovastaavat ympäri maailmaa. Se on haitannut Google Analytics -tietoja ei-todellisten viittausohjelmien ja laittoman liikenteen avulla. Ei ole väärin sanoa, että se on yksi vaarallisimmista kolmannen osapuolen roskapostista, eikä sitä pitäisi avata millään lailla.

Jack Miller, Semalt Senior Customer Success Manager , sanoo, että olet käynyt tämän URL-osoitteen yhteydessä, linkki tallennetaan selaimeesi. Lisäksi se ohjaa käyttäjiä sivuihin, joissa on outoja viestejä. Yksi näistä viesteistä luetaan, koska se on tullut Googlen perustajan ja toimitusjohtajan, Larry Pagein, mutta tosiasia on, että sillä ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa, ja se pitäisi sulkea mahdollisimman aikaisin.

URL-osoitteen estäminen Google Analyticsissa

Tässä nimenomaisessa URL-osoitteessa käytetään suurta joukkoa taktiikoita, jotta itse näyttää aitoja ja laillisia..Monet ihmiset liittävät sen sivustoihinsa ja pitävät sitä hyvänä siirtoprojektina, mutta se ei oikeastaan ​​ole. Tämä synnyttää haamukuljetuksia sivustoosi, mikä vahingoittaa tietojasi päivittäin. Tämän URL-osoitteen estäminen Google Analyticsissa aikaisintaan on tärkeää. Tätä URL-osoitetta ei suositella suurille verkkosivustoille ja palveluntarjoajille, koska se on liittynyt paljon phishing-hyökkäyksiin. Hakkerit ja roskapostittajat käyttävät ihmisiä viittaaviin roskaposteihin ja varastavat heidän henkilökohtaisia ​​tietojaan. Abc.xyz on oikeutettu sivusto itse, mutta kun se liittyy tai liitetään muihin sivustoihin, se ei voi saada heiltä hyviä tuloksia.

Viittaus roskapostittajat

Viittaavan roskapostittajan tavoitteena ja tavoitteena on kohdistaa verkkosivustosi tiedot ja tiedostot. He yrittävät houkutella ihmisiä useiden myynninedistämiskampanjoiden kautta. He sanovat, että he edistävät sivustoasi ja saavat sinulle hyviä vierailuja, mutta se ei ole totta. Lähes kaikki viittauskeskustelijat rohkaisevat oman Google-hakutuloksensa luomalla käänteisiä linkkejä, käyttävät verkkosivustoasi tällaisten käänteisten linkkien luomiseen ja voivat aiheuttaa ongelmia sinulle. Googlen indeksipolkuja indeksoi ne ja tekevät teosta töitänne puolesta.

Vaara sivustollesi

Abc.xyz Google Analytics -viittausrikkomus aikoo vahingoittaa sivustosi ja tuhota mittaukset internetissä. Se tartuttaa tietosi ja luo väärennetyt raportit. Seuraava vaihe on lähettää sinulle vääriä käyntejä ja osumia, jotta Google Analytics epäilee sinua. Tämä tarttuu useimpiin raportteihisi ja vähentää liikenteen laatua. Joten, on erittäin tärkeää estää tämä sivusto ja älä kirjaudu sen tarjoukset ja tarjoaa, ei ole väliä kuinka houkutteleva ja ihana he ovat. Se saa sinulle korkean poistumisprosentin ja kohdistaa avainsanasi sijoittamaan omat sivustot. Voit päästä eroon siitä, luo suodattimia ja estä se säätämällä asetuksia. Voit myös luoda suljetut suodattimet maksimoidaksesi verkkoturvan.

November 28, 2017