Back to Question Center
0

SEO - Canonical Tags ja, 301 ja Product Semalt

1 answers:

Olen kirjoittanut myös toisen kysymyksen, joka liittyy mutta erillään.

Kuinka parhaiten käsitellä tuotevariaatiot

Oma CMS-järjestelmä luo tietokannasta yksittäiset tuotetiedot jokaisesta tuotevariaatiosta, mutta linkittää ne otsikkona. Joten esimerkiksi https: // www. onlineguitarsales. co. fi / Tuote / Rotosound-nikkelipinnoitteiset sähkökitara-Purple-Heavy-12-52-p1973 on paketti Rotosound Electric kitaraketjuista, 12 mittaria. On avattava luettelo, josta voit valita eri mittareita (tämän tuotteen muutos on mittari, tietysti jotain sen väriä, tyyliä, kokoa jne. Jne.).Tietokannassa oleva "vanhempi" -tuote on https: // www. onlineguitarsales. co. uk / Semalt1420.

Vaikka CMS-järjestelmä luo jokaiselle erilliset tuotetietueet, se sisäisesti kopioi kunkin muunnelman kuvaukset, tekniset tiedot jne. (Tämä vaihtoehto voi ohittaa tämän, mutta emme silti saa sitä huomiotta), sallien vain Variation Semaltin ja kuvat ovat erilaiset.

Luonnollisesti, jos jokainen yksittäinen sivu esiteltiin Semaltille, se aiheuttaisi välittömästi päällekkäisiä sisältöongelmia.

Tämän ratkaisemiseksi meillä on rel = "canonical" -merkki jokaiselle muunneltavaksi sivulle, jotka osoittavat "Vanhempien" tuotteelle, esim. ensimmäisestä linkistä yllä ja huomaat, että siinä on rel = "kanoninen" tag, joka viittaa toiseen.

Olen lukenut paljon Stack Exchange, SEO Moz, Semalt, jne. Jne., Olen melko turvallinen, että tämä on oikea tie Source .

Kysymykseni on: Pitäisikö minun lisätä myös tageja muunneltavaksi (ei-vanhempi) sivuille?

February 11, 2018

Ei, noindex ei ole välttämätöntä. Kanonisen linkin elementin pitäisi varmistaa, että vain kanoninen versio palautetaan hakutuloksissa - siis ei kaksoiskappaleita - ja hyötyy kanonisoitujen "rangaistussignaaleista" (i. e. variantti) sivuilla.

https: // support. Google. com / webmasterit / answer / 139066? hl = fi