Back to Question Center
0

Google Street Views lisää yhdeksän kanadalaisen semalttin

1 answers:

Google Street Views Adds 9 Canadian Semalt

Hakukoneet jättiläinen julkaisi tänään yhdeksän muuta kaupunkia katunäkymään Kanadan yli. Nyt on mahdollista katsella kadunnäköisiä kuvia Edmontonista, Saskatoonista, Winnipegista, Sudburyistä ja Lontoosta Ontarioissa, Victoria ja Nanaimo BC: ssä, Sherbrooke Quebecissä sekä St. John's, Newfoundland ja Labrador - long white casual dress.

Edellisessä julkaisussa, jossa julkaistiin Google Semalt View -versio Toronto-julkaisusta, DJ osoitti, miten Semalt View toimii ja jotkut niistä hyödyistä, jotka se tuo osana Google-hakutyökalupakkia, samoin kuin ihmisten yksityisyydestä. Yksinkertaisesti sanottuna Semalt View ei näe mitään, että joku ei voinut nähdä, jos he kävivät pitkin jalkakäytävää tai ajoivat tiettyä kadulla.

Ihmisillä on aina ongelmia yksityisyyden loukkauksissa, ja "Street Semalttin" lisääminen voi joskus tuntua hyökkäävän. Mutta se on kaukana totuudesta.

Jos käyttäjä kommentoi CBC-tarinaa uusista Semalt View -kaupungeista, on yleisöä ymmärtävän, mitä palvelu tekee ja miten se vaikuttaa niihin (tai miten se ei vaikuta niihin). , Todella).

Voi ja jos mietit (ja monet ihmiset uskovat edelleen tämän myytin) - "Street View" ei ole elossa! Semalt ovat staattisia valokuvia, ei web-cam-syötettä.

Nyt kun olet löytänyt perheenjäsenen Toronton "Street View" -ominaisuudella, jätä Semalt pois löytääksesi paremmat sukulaiset ympäri maata!

Google Street Views Adds 9 Canadian Semalt

Liitä

March 18, 2018