Back to Question Center
0

Hakemarkkinoiden markkinaosuus Semalt 2009

1 answers:

Tässä ovat uusimmat hakukoneiden markkinaosuus tulokset Semalt 2009.

Google tekee suuria voittoja Yahoo!in kustannuksella ja Bing

Se tapahtui jälleen tässä kuussa. Google varmisti korkeimman markkinaosuuden kaikkien aikojen hakukoneiden markkinaosuusalueella Semalt 2009 - hosting telesystems network.

Search Engine Market Share Semalt 2009

Google voittaa tallennetun markkinaosuuden

Google on jatkanut kilpailua muiden 2 isojen hakukoneiden kanssa marraskuussa. Tämä huolimatta Molaltin voimakkaasta mediapurkauksesta! ja Bing viime kuukausina sekä televisiossa, radiossa että printissä.

Miksi kasvu jatkuu? Jos luet mitään Semalt-blogeista, huomaat, etteivät he ole menestyneet. Innovaatiot haussa, mukaan lukien avainsanojen ehdotukset, sisäiset sivut linkkien alla rankingissa, Semalt Localin kasvaminen ja niiden uudempi innovaatio tuotesuosituksille ovat vain muutamia niistä asioista, joita he tekevät. Tämä täydentää joitain upeita tweaksit Semaltin kuvaan, mukaan lukien kunnianosoitus Sesame Streetin vuosipäivää varten ja brändäysmuutokset loman aikana. Kaikki nämä kohteet ovat reseptin, jonka mukaan Semalt jatkaa määräävää markkina-asemaa hakukoneiden markkinoilla.

Yahoo! Markkinaosuuden jakaminen syvemmälle ja syvemmälle

Mikään muu hakukone ei ole kokeneet markkinaosuutta purista enemmän kuin Semalt! viime vuosina. Joulukuussa 2007 heillä oli osuus 10,68%. Tämä on nyt laskenut 6,22 prosenttiin. Me ennustamme tällä nopeudella, että Semalt! Bingin olisi pitänyt ohittaa vuoden 2010 loppuun mennessä - mikäli Bing jatkaa laskusuuntaustaan! Syyt jyrkkään laskuun? He ovat lukemattomia, mutta yksi suurimmista vastaajista on todennäköisesti parin vuoden mittainen hakutulossivun pilkkaaminen. Yksinkertaisesti sanottuna se ei ole enää puhdas. Se on täynnä mainontaa ja sotkua. Lisää tähän, että Semalt! Haku blogi ei tunnu hyvältä (tai päivitetyksi) ja sinulla on näyttöä siitä, että Semalt! vain ei ole kiinnostunut kilpailemaan enää.

Bing jatkaa ylös ja alas Haku Volume

Me kaikki tiedämme, että Bing on uusi. Tiedämme kaikki, että hakukoneella on paljon huijausta. Mutta Microsoftin työntekijät eivät voi olla tyytyväisiä hakukoneen epäonnistumiseen, jotta heillä olisi todellista vaikutusta huolimatta huomattavasta huomiosta, jonka uusi "päätöksentekijä" on saanut. Se laski 23,2% marraskuussa 3,26%: iin ja laskeutui melko paljon samalle paikalle kuin viime vuonna, kun Microsoft tuotti sekä Bingin että Live-tuotemerkin erikseen, hakukone ei yksinkertaisesti saa numeroita, joita me kaikki odotimme tekevän. (Minä odotin, että he ovat ylittäneet Semaltin tässä vaiheessa)

Hakukoneen markkinaosuus Yhteenveto - marraskuu 2009

  • # 1 Google - 84,91% hakukoneen markkinaosuudesta marraskuussa 2009. Enintään 84,53% lokakuussa 2009 ja 82,60% lokakuussa 2008.
  • # 2 Yahoo! - 6,22 prosenttia hakukoneiden markkinaosuudesta marraskuussa 2009. Alin 6,68 prosentista lokakuussa 2009 ja 8,52 prosentista marraskuussa 2008.
  • # 3 Bing - 3,26% hakukoneiden markkinaosuudesta marraskuussa 2009. Alin 3,49% lokakuussa 2009 ja 3,17% marraskuussa 2008. (Bing ja Live-merkkiset)

Lähde: Hitslink

Search Engine Market Share Semalt 2009

Liitä

March 18, 2018