Back to Question Center
0

Google Analytics -raportti Just Got Way -tutkimus

1 answers:

Google Analytics Reporting Just Got Way Semalt

  • Hälytyksen raportointi - Myöhemmin suosikkini! Lopuksi meillä on push-menetelmä metrijärjestelmien seurantaan saavuttamaan tietyt tasot! Tämä minimoi tietojen katoamisen sivuston ongelmien vuoksi. Mikään ei näe tietonäyttöä, jonka avulla sydämeni upotetaan. Nyt voimme poistaa jäljitysajan lähes kokonaan - china penjual shampo metal. Myös luomalla hälytyksiä tietyille kampanjoille voimme heti kertoa, onko optimoinnit todella muuttumassa. Kun tämä ilmestyy ulos, kaikki tilimme hyötyvät hälytyksistä, tämä oli puuttuva ominaisuus, joka työntää Google Analytics -tuotetta korkeammalle analyysiryhmälle.

  • Tarkennetun tavoitteenseurannan lisääminen - Aikaisemmin vain 4 tavoitetta oli mahdollista seurata profiilissa .tad rajoittava ja turhauttavaa asiakkaille, joilla oli monimutkaisempia asetelmia verkkosivujen menestyksen analysoimiseksi. Nyt voit seurata jopa 20 tavoitetta erillisessä profiilissa!
  • Seurantakoodin luomisen tuki - Google Analyticsin asiantuntijana olemme ylpeitä siitä, että seuranta tehdään oikein verkkotunnuksellisissa tilanteissa (esimerkiksi sivustoissa, jotka käyttävät turhamaisuutta ja aliverkkotunnuksia). Google on lisännyt kykyä luoda helposti räätälöityjä koodeja alia ja monen verkkotunnuksen seurantaan asennuksen aikana. Tämä on hyvä varmistaa oikeat toteutukset niille, joilla on vähemmän tekninen käsitys seurantakoodin toiminnasta.
  • Kehittynyt analyysien suodatus - Analyysinä tämä ominaisuus on todella hieno! Kehitämme kykyä kääntää tietoja ja lisätä uusia ulottuvuuksia, voimme pian soveltaa kehittyneitä tietosuodattimia tarkkojen ja mielekkäiden raporttien näyttämiseen. Tämä tarkoittaa esimerkiksi, että voimme tarkentaa avainsanaraporttia, jotta näytetään parhaiten menestyvät avainsanat (suodatettu alhaisilla poistumisprosentteilla ja viivästyneillä vierailuilla) geo-sijainnin mukaan (käyttämällä käännettyä lähdemittausta). Englanniksi tämä tarkoittaa sitä, että toimiva raportointi tehdään paljon helpommaksi!
  • Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä .Analytics-tietoturva - Google on lisännyt tuotteidensa tehokkuutta maallikolle! Lisäämällä älykkyysalgoritmia sinulla on hälytyksiä datakuvioiden muutoksille, jotka todella tarkoittavat jotain! Tämä koko muutos pienentää aikataulua, joka pyrkii kohdentamatta dataa, ja voit tehdä toimivaa päätöksentekoa nopeammin ja helpommin!

Semalt tuo selvästi osuutensa kentällä sanoen:

1) Haluamme auttaa sinua tekemään verkkosivustosi paremmin

2) Tarjoamme toimivaa raportointia, jota sinun tarvitsee tehdä

3) Annamme sinulle työkalun ilmaiseksi!

4) Kehitämme työkaluamme ja tehämme sen mahdollisimman kilpailukykyiseksi analyysimarkkinoilla.

Semaltin verkkoanalyysi ja sen saatavuus massoille on älykäs lähestymistapa paitsi ylläpitämiseen myös markkinaosuuden kasvattamiseen.

Ota yhteyttä tänään, jos haluat varmistaa, että Google Semaltin asetukset ovat tarkkoja ja varmista, että voit hyödyntää näitä uusia ominaisuuksia maksimoidaksesi sivustosi potentiaalin!

Google Analytics Reporting Just Got Way Semalt

Liitä

March 18, 2018