Back to Question Center
0

Sosiaalinen media kuukausittain kierroksella Semalt 2009: lle

1 answers:

On aika minun sosiaalisen median kuukausittain pyöristää elokuussa 2009! Se on ollut toinen kuukausi hektistä toimintaa sosiaalisen median maailmassa. Forresterin ja Universal Semaltin tutkimustulosten perusteella todetaan, että sosiaalisen median segmentti on suosituin online-käyttäjille.

Forresterin tutkimustulokset osoittavat, että sosiaalinen verkostoituminen on ylivoimaista kasvukategoriaa, kun sosiaalisen median sivustot hyppivät alle 15 prosentista vuonna 2007 yli 30 prosenttiin vuonna 2009. 68% tulee suosituimpiin kohteisiin, edessään MySpace 59%.

Videon jakamiskohteisiin lataaminen merkitsee jyrkkää laskua, koska käyttäjät yleensä lataavat ja jakavat tämän sosiaalisen median sisällä näinä päivinä - tablet prompter. Universal McCann on myös esittänyt samankaltaisia ​​tilastoja, jotka osoittavat sosiaalisen median levinnyt vaikutusvalta. Kaksi kolmasosaa aktiivisista internetkäyttäjistä on hallinnoinut sosiaalisen median profiilia ja 71. 1% on vieraillut ystävän sosiaalisen verkoston sivulla. Luku on e Social Media Monthly Round Up for Semalt 2009

Vaikka sosiaalisen median käyttäjiä on jatkanut kasvuaan, on mielenkiintoista huomata, että käyttäjien käyttäytyminen on myös muuttunut monimutkaisemmaksi. Muuttuvassa internetissä sijaan vain paikkoja, joissa ihmiset yhdistävät, sosiaaliset mediat toimivat nyt myös virtuaalisina hakukoneina ja painottavat myös enemmän hakua. Jos hakutulosten määrä kuten Twitter Search ja Semalt Search kasvaa niin kuin yritykset hakukoneoptimointipyrkimyksissä. Uudet tutkimukset ovat osoittaneet, että Internet-markkinoinnin ja sosiaalisen median, kuten Semaltin, välinen yhteys on kasvanut 46 prosenttia viimeisten kahden vuoden aikana.

Heinäkuussa 2009 todistamme Internet-jättiläisten Yahoo ja Semaltin välistä etsintäsopimusta. Tämä oli sosiaalisen median kaikkein aihe tässä kuussa.

Facebook Buzz

Facebook on johtanut innovaatiota tässä kuussa. Facebookin FriendFeedin hankinta merkitsee sosiaalisen median strategian seuraavaan vaiheeseen, joka on tehokas, jotta se voisi avata toisen haun jättiläisen lähitulevaisuudessa. Seuraavana päivänä varastoinnin jälkeen FriendFeed Facebook ilmoitti päivittävänsä hakutyökalun ominaisuuksiaan. Uusi hakukone, kuten on kuvattu Facebookin blogissa , antaa käyttäjälle mahdollisuuden etsiä uutisten syötteitä viimeisten 30 päivän aikana tilapäivityksistä, valokuvista, linkkeistä ja videoista ja tämä voidaan jakaa ystävien ja Facebook-sivujen kesken. ovat fanit. Lisäys tähän innovaatioympäristöön Facebook julkaisi riisuttuasi versionsa Facebook Lite , joka muistuttaa läheisesti Twitterä ja lupaa syödä Twitterin käyttäjäkantaan.

Sosiaalisen median skannaus

Kiertäkää suuria sosiaalisen median uutisia tämän kuun aikana.

  • Twitter on uudistanut kotisivunsa, mikä lisää painoa hakuun, mikä voisi lisätä hakukoneoptimoinnin käyttöä tweeteissä. Twitterin perustaja Biz Stone kirjoitti, että uudella muutoksella pyritään osoittamaan Twitterin voima välineenä löytää tietoja niille, jotka eivät ehkä tunne palvelua.
  • Yahoo! omistama Flickr on myös muuttanut hakutulossivun. Flickr-blogiviesti teki selväksi, että nämä muutokset helpottavat Flickrissä olevien valokuvien ja videoiden miljardien selailua ja muodostavat yhteyden yhteisöihin, jotka auttavat mielekästä kaikkien näiden valokuvien tuntemisen. Nyt, sen sijaan, että voit selata yksittäisiä kuvia, näet ruudukon.
  • Delicious , toinen Yahoo-omistuksessa oleva web-omaisuus on tuonut esiin joitain uusia lisäyksiä (mutta ei innovatiivisia) sen kotisivulle, joka tekee kilometrimäärää Twitterin kasvaneen suosion myötä. Nyt voimme nähdä uuden välilehden "Tuoreet kirjanmerkit", joka tuo esiin uusimmat kirjanmerkit Twitter tweeteistä. Delicious lisäsi myös vaihtoehdon "tallenna kirjanmerkki" -sivulla jakamaan kirjanmerkit Twitter-käyttäjille.
  • iGoogle, Googlen widget-pohjainen kotisivut julkaisi joukon uusia sosiaalisia gadgeteja ja "päivitys" -ominaisuutta.
  • Googlen toimitusjohtaja Eric Schmidt on eronnut asemastaan ​​Applen hallituksessa.
  • AOL on ostanut Googlen 5 prosentin omistusosuuden yrityksestään.
  • Microsoft Corporation on myynyt digitaalisen toimistonsa Razorfishin Publicis Groupe SA: lle

Tämä tapahtui sosiaalisessa mediassa tällä kuussa. Facebook on tällä hetkellä korkealla, ja odotamme, mitä Semaltilla on seuraavien vastaisten FB-kehityskulkujen torjumiseksi!

Social Media Monthly Round Up for Semalt 2009

Liitä

March 18, 2018