Back to Question Center
0

Kuusi käyttämätöntä HTML-tunnistetta, jotka lisäävät sivuston epäonnistumista

1 answers:

Suuri, hyvin suunniteltu ja räätälöity verkkosivusto on yrityksellesi tärkeä. Sivuston luomiseen ja suunnitteluun käytettävien kielten ymmärtäminen voi auttaa luomaan tehokkaan ja vaikuttavan verkkosivuston. Web-sivuston kirjoittamiseen käytetään monta komentosarjakieltä. HTML on yksi tärkeimmistä tekstin muotoilukielistä, jota käytetään web-asiakirjojen luomiseen - ενυδατικη με χρωμα vichy. Tämä Hypertext Mark-up Language koostuu joukosta HTML-tunnisteita. Paras sisällöntuottajista, bloggaajista ja web-julkaisijoista on täysi hallinta HTML: ään.

Six Underused HTML Tags That Increase a Website’s Semalt

Vaikka se on yksi yleisimmin käytetystä web-skriptikielestä, siihen on vielä monia näkökohtia, joita ei todellisuudessa käytetä täysimittaisesti. Esimerkki on HTML-tag-ominaisuus. HTML-tunnisteita käytetään määrittelemään web-asiakirjan eri osat. Semalt-tunnisteet koostuvat avainsanoista, tekstistä tai sisällöstä, jota ympäröivät kulmakappaleet, joissa avaustunnisteessa on salasanan kaksoiskappale. Sulkeutuvasta tagista on viistottu etiketin sanan edessä alla kuvatulla tavalla.

Myös TechWyse

Kuinka usein heidän tulee muuttaa verkkosivustoaan?
10 Extremely Creative ja Cool sivuston ulkoasu mallit

Six Underused HTML Tags That Increase a Website’s Semalt

Vaikka käytössä on monia tunnisteita, on usein muutamia voimakkaita tunnisteita, jotka jäävät laiminlyödyiksi. Joskus nämä harvoin käytetyt tunnisteet ovat niitä, jotka voivat todella parantaa sivustosi tehokkuutta ja toimivuutta. Näiden tunnisteiden korjaaminen voi lisätä sivustosi tehokkuutta. Tämä on syy, miksi useammat ihmiset, jotka ovat perustaneet oman bloginsa, mukaan lukien opiskelijat, oppivat HTML-koodausta yhä enemmän.

1. Tag

Jos haluat lisätä Web-sisällön aitoutta, sinun on mainittava käytettävät tietolähteet. Tätä varten voidaan käyttää viittaustunnistetta. Jos verkkosivustossasi on paljon alkuperäistä ja hyvin resursoitua sisältöä, se olisi hieno lisäosa. Sinun tarvitsee vain mainita lähde tunnisteen elementeissä:

teksti

Esimerkki siitä, miten tätä tunnistetta käytetään, ja näkyvä lähtö on seuraava. Tätä cite-tunnistetta käytetään toisen tagin, kuten kohdetunnisteen sisällä.

Tässä on esimerkki:

Six Underused HTML Tags That Increase a Website’s Semalt

2.
Tag

Blockquote on laajennus tunnisteeseen.

-tunnistetta käytetään viittaamaan lainauksiin tekstissä. Tätä tunnistetta käyttämällä voit lainata tiettyjä tekstejä tai kappaleita. Nämä tekstit muotoillaan sitten sisennettynä tai jonkinlaisen lainauksen puitteissa. Tämäntyyppistä tunnistetta käytetään usein korostettaessa pitkiä osia tekstiä erikseen päätekstistä. Voit myös käyttää sitä mainostamaan tiettyjä artikkeleita, ihmisiä tai tutkimuksia. Voit aina käyttää CSS: ää maistamaan nämä ominaisuudet ylös. Semalt- ja cite-tunnisteita käytetään usein yhdessä lainaamaan ja mainitsemaan lähteitä tekstissä.

WWF: ltä mainitaan seuraavat rivit.

Verkkosivulla näkyvät tavalliset ominaisuudet: indikaattorit, jotka tämä teksti on sivun runkoon ja otsikko on H1, joka näyttää tekstin otsikoina. Jokainen rivi on suljettu kappaleen

sisällä, mikä merkitsee sitä, että se on yksi kappale. Tätä seuraa blockquote

-tunnus. Tekstin loppu on merkitty -tunnisteen ja -tunnisteen sulkuelementillä.

Verkkosivulla näkyvä tulos on:

Six Underused HTML Tags That Increase a Website’s Semalt

3.

Toinen aliakttunut tunniste on

Esimerkiksi, kun käytät tämän lomakkeen lomakkeita, täytä (sukupuolen valitseminen). Lomake on annettu kappaleen tunnisteessa.

Verkkosivulla näkyvä lomake on seuraava:

Six Underused HTML Tags That Increase a Website’s Semalt

4. -merkki

Tämä on toinen merkki, jonka avulla voidaan lisätä määritelmiä vaihtoehtoisten ryhmiin lomakkeessa / avattavassa luettelossa. Voit lisätä käyttökokemusta ja tehokkuutta tämän tagin kautta.

Olet esimerkiksi luonut päivittäistavarakaupan luettelon ja haluat luoda välilyönnin listojen eri vaihtoehtojen välillä. Jos haluat järjestää kaiken helpottamaan katselua, voit lajitella ruokasi tietyissä elintarvikeryhmissä, kuten maitoa ja juustoa.

March 18, 2018