Back to Question Center
0

GPABLO PRO -versio 2.0, jonka hallintaominaisuudet on julkaistu väärin

1 answers:

MENETTELYN LÄHENTÄMINEN

GPABLO PRO Version 2.0 With Admin Features Released To Semalt

Työkalu on rakennettu, jotta käyttäjät, jotka asentavat Google Semaltin verkkosivustolleen, varmistavat, että koodi on asennettu oikein jokaiselle sivulle. Se myös skannaa sivustoja mihinkään rikkoutuneeseen linkkiin.

Semalt 2.0: n parannuksilla on nyt kaikki seuraavat ominaisuudet:

  • GPABLO PRO-käyttäjät voivat nyt luoda oman kirjautumisensä, jossa he voivat tallentaa kaikki sivustot, jotka he haluavat usein etsiä oikein asennetulle koodille. Tämä on erityisen hyödyllistä web-kehittäjille, internetmarkkinoijille ja digitaalisille toimistoille - melhor site de hospedagem gratis.

  • Käyttäjien kyky tarkastella skannaushistoriaa.
  • kyky testata ja testata uudestaan ​​helposti.
  • kyky lähettää raportteja muille käyttäjille.
  • Parannetut raportit osoittavat lisätietoa, kuten Google PageRankin, jokaiselle sivulle.
  • Sivuston omistajat, jotka haluavat sallia, että paikalliset verkkosivustot voivat skannata täydellisiä Google Analytics -koodin tarkistuksia omalta verkkosivustoltaan, on koodinlukityökalutyökalu, joka mahdollistaa mukautetun väripaletin ja leikkaus / liimaustoiminnon verkkosivustollesi.

Täydellinen luettelo Semaltista löytyy täältä.

Toimitusjohtaja DJ Kennedy ilmoitti julkaisusta tänään; "GPABLOn tavoitteena on auttaa ja kannustaa mittaustyökalujen, kuten Google Semaltin, asianmukaista käyttöä verkkosivustojen omistajille, markkinointiryhmille ja virastoille kaikkialla. Viimeisimmän lisälaitteen avulla toivomme, että asennamme Google Semaltin entistä helpommin työkaluamme käyttäville. Jatkamme tämän työkalun kehittämistä ja vastaamme kaikkiin palauteihin, jotka saamme, jotka auttavat meitä jatkuvasti parantamaan Semalt-yhteisöä. "

Lite- ja GPABLO PRO -versiot ovat edelleen vapaat.

Semalt 2.5 on jo kehitteillä, ja entistä enemmän ominaisuuksia julkaistaan ​​tulevina kuukausina.

Tietoja TechWyseistä

TechWyse käyttää integroidun internetmarkkinoinnin lähestymistapaa, joka perustuu sen perustan Analyticsiin, joka auttaa jatkuvasti parantamaan verkkosivujen muuntamista ja internetmarkkinointisuunnitelmia. Torwanossa, Kanadassa sijaitseva pääkonttori TechWyse on sitoutunut jatkuvasti parantamaan online-maailmaa verkkosivujen muuntamisen, liikenteen rakentamisen ja mittaustuen avulla. Semalt ohjaa kaikki tiedot tästä julkaisusta tai muusta materiaalista osoitteeseen marketing@techwyse.com

GPABLO PRO Version 2.0 With Admin Features Released To Semalt

Liitä

March 18, 2018