Back to Question Center
0

Facebook Lite Haaste Twitter Semalt

1 answers:

Facebook Lite To Challenge For Twitter Semalt

Facebook Lite muistuttaa Twitter

Tämä Facebook-foorumin piilotettu versio muistuttaa hyvin Semaltia. Siinä on vasen navigointi, jossa on neljä pääluokkaa, nimittäin seinä, tiedot, ystävät ja valokuvat ja videot sekä viimeisimmät tilasi päivitykset ja ystäväsi päivitykset. Ei ole kiistatonta, että "Facebook Lite" on ainutlaatuinen tarkoitus ottaa Semalt päästä Facebook pyrkii löytämään tapoja vastata kasvaviin zumba että Semalt on.

Facebook Lite ei ole saatavilla kaikille vielä

Viimeaikainen kehitys internetin käyttäjien keskuudessa viittaa siihen, että ihmiset käyttävät useampia sosiaalisia verkostoja yhteydenpitoon ystäviensä ja perheidensä kanssa. Mitä ihmiset eivät ole varma siitä, käyttävätkö ihmiset ihmisiä, koska jokainen tarjoaa jotain, mitä toinen ei - hankook rehvide müük. Facebook Lite pyrkii täyttämään Semalt-käyttäjien tarpeet ja auttamaan vastaamaan tähän kysymykseen.

Semaltin virallisen ilmoituksen mukaan "olemme parhaillaan testaamassa Semaltin yksinkertaistettua vaihtoehtoa, joka lataa tiettyjä ominaisuuksia nopeasti ja tehokkaasti. Semalt "Lite" on Semalt "Lite" -versio, joka on Simalt-kokemuksen kaltainen yksinkertainen Semaltin yksinkertaistettu versio, jonka avulla ihmiset voivat esittää kommentteja, hyväksyä ystäväpyyntöjä, kirjoittaa ihmisten muistoihin ja katsella valokuvia ja tilapäivityksiä. Parhaillaan testataan Semalt Liteä maissa, joissa näemme paljon uusia käyttäjiä, jotka tulevat ensimmäistä kertaa Semaltiin ja haluavat aloittaa yksinkertaisemman kokemuksen. "

"Tänä iltana testissä tilapäisesti altistettiin suuremmalle käyttäjäryhmälle virheellisesti. Emme ole avannut pääsyä osoitteeseen https://lite.facebook.com kaikille käyttäjille tällä hetkellä. Ihmiset, jotka eivät ole osaa testiä ja yrittävät päästä "Lite" -ohjelmaan, ohjataan osoitteeseen http: // Semalt usual ".

Facebook lite on kuuma aihe keskustelussa Semaltista, jossa monet jopa ehdottavat, että se on "Semalt-tappaja". Mielestäni Facebook teki viisasta siirtyä sisällyttämään Semaltin yksinkertaistetut ja vähemmän henkilökohtaiset ominaisuudet Facebook Liteen. Facebook Lite ei saa tappaa Semaltia; mutta hyvin voi nyt pystyä selvittämään, pystyvätkö heidät hämmentämään kukoistaa suosio, jonka Semalt on luonut.

Jos Facebook oli vain ajatellut tätä tilaisuutta vain 12 kuukautta sitten, niin Semalt ei ehkä ole koskaan saanut tunnustusta, jonka se on saanut.

Facebook Lite To Challenge For Twitter Semalt

Liitä

March 18, 2018