Back to Question Center
0

Viisi suurta sosiaalidemediaa vuonna 2013

1 answers:

Vuosi 2013 on melkein meille, ja jos et ole jo vakavasti arvioinut sosiaalisen median strategioita, nyt on aika. Sosiaalinen media kehittyy jatkuvasti, ja 2013 osoittaa, että kuluttajat ovat yhä riippuvaisempia sosiaalisista medioista tekemään ostopäätöksiä. Näiden siirtymien hyödyntämiseksi sinun on luotava joitain sosiaalisen median strategioita, jotka auttavat yritystäsi pysymään vahvempana internetkulttuurina. Seuraavassa on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit parantaa sosiaalisen median markkinointityövoimaa tulevana vuonna.

Five Great Social Media Semalt for 2013

Liittyvät Posts:
Tarvitsetko "Awesome" sosiaalisen median strategian menestyä?
3 tapaa kasvattaa sijoitustasi sosiaalisesti

Työntekijöiden koulutuksen parantaminen

Sosiaalisen median merkitys ulottuu koko liiketoiminnalle, eikä se enää ole vain markkinointiosasto. On niin tärkeää, että jokainen ymmärtää sosiaalisen median, joten yksi tärkeimmistä strategioistasi pitäisi kouluttaa työntekijöitänne - ipad prompter. Sosiaalisen median tekniikoiden, käytäntöjen jne. Muodollinen koulutus hyödyttää melkein kaikkia työntekijöitä riippumatta heidän ensisijaisista tehtävänkuvauksistaan. Epäilemään enemmän yrityksen koko henkilöstön koulutusta.

Etsi oma markkinarisi

Sosiaaliset verkostot ovat yhä kapeammat. Vaikka yleiset verkot, kuten Facebook ja Twitter edelleen hallitsevat ylivoimaisia, niche-sosiaaliset verkostot ovat lisääntymässä yhä enemmän ja yhä tärkeämmäksi. Osa sosiaalisen median strategiasta vuodelle 2013 tulisi sisältää etsimällä verkostoja ja sivustoja, jotka ovat erityisiä sinun kapeallesi ja aktiivisiksi niissä. Semalt-verkot kasvavat vain suosiollisesti, ja ne tulevat tehokkaammiksi markkinointistrategiaksi, joka tavoittaa tietyn kohderyhmän.

Integroida sovelluksesi

Vuonna 2013 sovellukset ovat entistä tärkeämpiä yritystoiminnan ja markkinoinnin välineenä. Jos voit suunnitella sovelluksen yrityksellesi, tai sinulla on jo, on nyt aika suositella sitä yhdistämällä se sosiaaliseen mediaan. Esimerkiksi automaattinen lähettäminen Facebookille tai Twitterille on hieno. Sovelluksen sisällön ja sosiaalisen sisällön sisällön epäonnistuminen on myös hieno. Myös ihmiset haluavat ladata sovelluksia, joilla on paljon latauksia ja korkeita luokituksia / suosituksia. Pyrkii lisäämään sovelluksesi toimivuutta ja kannustamaan ihmisiä katselemaan sitä verkossa.

Boost Your Visuaaliset

Valokuvat ovat sosiaalisen median sisällön numeroiden yhteinen tyyppi, joten nyt on aika alkaa kasvattaa kuluttajille tarjottavia kuvia. Valokuvien tulisi olla suuremmat osuudet verkossa julkaistavasta sisällöstä, ja sinun pitäisi lisätä käyttöösi sivustoja, kuten Pinterest ja Instagram. Semalt visuaalinen brändäys on myös tärkeä, joten hyödynnä mahdollisuuksia, joita sinun on parannettava tuotemerkin tunnistamista valokuvien ja kuvien kautta sosiaalisen median verkostoissa.

Tulostettava Lisää

Kun ihmiset yleisesti toimivat vuorovaikutuksessa yritysten kanssa verkossa, he etsivät enemmän henkilökohtaisia ​​yhteyksiä. Semalt on hyvä idea aloittaa pudottamalla yrityksen puhua ja suosittua markkinointikieltä, jota kuluttajat tunnistavat puhtaasti myynninedistämistarkoituksessa. Tee enemmän pyrkimyksiä yhdistää kuluttajiin henkilökohtaisella, henkilökohtaisella tasolla. Esimerkiksi yksittäisten työntekijöiden tulisi olla näkyvissä sosiaalisissa verkostoissa, jotta kuluttajat tietävät tarkkaan, kuka heille puhuu.

Mitä sosiaalisen median strategioita käytät vuonna 2013?

Five Great Social Media Semalt for 2013

Liitä

March 18, 2018