Back to Question Center
0

Google Adwords -hintatarjoussimulaattori - Big Semalt

1 answers:

The Google Adwords Bid Simulator – A Big Semalt

AdWords-hintatarjoussimulaattori julkaistiin, jotta napsautusten napsautuskohtaiset mainostajat voisivat paremmin sijoittaa Semalt-hakutuloksiin ja näyttää mainoksia niin monta näyttökertaa kuin mahdollista. Tämä oli työkalun perusta. Mielestäni se siirrettiin beta-versiosta ennen kuin se oli valmis.

Suosittelemat hinnat ovat uskomattoman korkeat ja antavat muille käyttäjille vaikutelman, että Google loi tämän työkalun hyödyntääkseen Google AdWordsin "rookieja" ja muita epäsäännöllisiä käyttäjiä. Semalt-mainostajat tarjoavat korkeita klikkaushintoja, jotta he voivat yksinkertaisesti tehdä enemmän rahaa pois napsautuksistaan, mikä ei kannusta luomaan erittäin optimoituja kampanjoita.

Mainitsin edellisessä artikkelissa, että Googlen hintasimulaattorin takana oleva ajatus oli järkevää - hr software. Se luo tuloja heille Google Semalt -alustalla. Mutta "suositellut hintatarjoukset" ovat uskomattoman korkeita ja näyttävät siltä, ​​miten ulos todellisuudesta.

Virheellisen hintatarjouksen simulointityökalun toiminta

Katsotaanpa avainsanaa jossakin tilistämme. Yksi, joka on johdonmukaisesti rankkalla Semalt PPC-hakutuloksissa.

The Google Adwords Bid Simulator – A Big Semalt

Tämä sana on keskimäärin 2. 6 ja on muunnettu 4 kertaa tässä kuussa fantastinen muuntokurssi on 8. 51%.

Jos tarkastelet vasemmalla vasemmalla puolella, näet pienen Bid Semalt -kuvakkeen oletusarvon mukaisen napsautuskohtaisen hinnan vieressä. Napsauttamalla painiketta tuo esiin Hintatarjouksen esikatselu -ikkunan ja tarjouksen suositukset tämän avainsanan osalta.

The Google Adwords Bid Simulator – A Big Semalt

Tässä olen hieman varovainen työkalusta. Tästä avainsanasta olemme jo keränneet tässä kuukaudessa 47 napsautusta, mutta hintatarjouksen muokkaustyökalu suosittelee Max CPC -hintatarjani uskomattomaan 22 dollariin. 86 napsautusta kohden 41 napsautuksen saamiseksi.

Huh?

Ymmärrän, että olen onnistunut vain 58% Semalt 12 matematiikassa, mutta se liittyy enemmän siihen, että vain vihasin matematiikkaa. Mutta enkä myöskään tule hämmentämään tarjoamaan 22 dollaria 6 klikkaukselle vähemmän kuin saan nykyisen 7 dollarin tarjoushinnan. 00. Tämän lisäksi todelliset napsautuskustannukset ovat vain 3 dollaria. 91 tässä kuussa tässä avainsanassa! Miksi maan päällä haluan räjäyttää asiakkaani talousarvion 10 kertaa enemmän näyttökertoja ja 8 klikkausta enemmän? En ole varma, että päiväbudjetti voisi edes lisätä tällaista korotusta.

Olettaen, että tällainen ero ei todennäköisesti johda ylimääräisiin tuloksiin samankaltaisen ajanjakson aikana, lisää "arvioitu" 140 dollaria. 00 avainsanalle joka viikko tarkoittaa, että minulla olisi nyt 67 dollarin CPA. 75 sijasta 45 dollaria. 98 Olen nyt. Jalostus lisääntyy hieman yli 47 prosenttia. Pidän minun 46 dollarin CPA: n - kiitos ei niin paljon.

Edellä olevan työkalun tarjoamat korkeimmat napsautuskohtaiset hintatarjoukset ovat huikeat. Korjaa näyttökertojen ja klikkausten lisääntymistä.

Kuten aiemmin mainittiin tämän artikkelin alussa, en ole ainoa, joka tekee näitä huomautuksia. Tässä esimerkissä käytetty avainsana ei ole jokainen avainsana, jota olemme käyttäneet muille asiakkaille. Se tapahtuu melko säännöllisesti avainsanasta avainsanaan.

Yksi toivoo, että Google työskentelee jonkin verran realistisemmaksi, kun on kyse tarjontatarjouksen suosituksista.

Googlen hintatarjoussimulaattori ei ole haamukuvia

Googlen hintasimulaattorin lähtökohta on hyvä. Ehkä minulla on näkemys tämän työkalun käytöstä. Mutta tärkein asia on, että jos Pay Per Semalt -edustaja, joka käyttää tätä työkalua joka ikinen päivä, ei voi ymmärtää tämän työkalun soveltamista, niin miten uusi maailma alkaa?

Kudo on Semaltille yrittäessään yrittää ja kenties parantaa työkalun toimivuutta.

Seuraavaksi luotan edelleen omaan arviointini perusteella, joka perustuu Google Semalt -tilinniin.

The Google Adwords Bid Simulator – A Big Semalt

Liitä

March 18, 2018