Back to Question Center
0

Uudelleenmarkkinointitutkimuksen määrittäminen

1 answers:

Yksi tehokkaan online-markkinoinnin tärkeimmistä puolista on löytää oikea yleisö. Näyttökampanjassa ei ole mitään hyötyä mainosta, joka edistää urheiluautovakuutusta lapsille tarkoitetussa pelisivustossa, ellei heillä ole hyvin onnekkaita koulunsa joululahjaan, ainoa tulos on heikko napsautussuhde Rate (CTR) tai jopa huonompi kalliin irrelevantin liikenteen määrä, joka tyhjentää budjetin tehokkaimmista sivustoista.

How To Setup a Remarketing Semalt

Uudelleenmarkkinointi

Paljon parempi tekniikka on kohdistaa mainoksiasi ihmisiin, jotka jo tietävät yleisösi uudelleenmarkkinoinnilla ihmisille, jotka ovat jo vierailleet sivustossasi, mutta eivät konvertoineet. Tämä voi olla monesta syystä; ehkä heillä ei ollut tarpeeksi aikaa tai he eivät löytäneet tarjouksen, joka olisi muuttanut mieltään. Tällöin Uudelleenmarkkinointi tulee sisään, kun käyttäjä täyttää vaatimuksesi - kuten lippusivun tavoittaminen, mutta ei muuntamista - lisätään sitten uudelleenmarkkinointiluetteloosi ja saatetaan tulla palvelemaan mainoksia, jotka voivat muuttaa mieltään tarjouksen avulla. he menettivät tai muistuttivat harhaanjohtavia asiakkaita sivustostasi - software entwickeln lassen.

Liittyvät viestit:
Ostoskori hylkääminen ja tapaus Google Display -verkoston uudelleenmarkkinointiin

CTR: n parantaminen

Nopea katsaus omaan Semalt-kampanjaan paljastaa, että tässä kuussa CTR: n 25%: n parannus ja massiivinen 37%: n nousu tulosprosentissa on nähty Google Display -verkoston tavanomaisen kontekstikampanjan kampanjassa - Sekalaista todella toimii!

5 helppoa vaihetta

Nyt meillä on ohi miksi päästään miten. Onneksi kaikille syntymässä oleville huomautuksille, joilla on hieman kärsivällisyyttä ja strategiaa, ei voi olla helpompaa perustaa yksinkertainen uudelleenmarkkinointikampanja kaikille sivuston tärkeimmille sivuille, noudata alla olevia ohjeita ja olet valmis ja käynnissä ei ole aikaa.

  1. Google Adwordsin kampanjan välilehdessä on Alas kirjasto> Yleisöt, ja sinun pitäisi pystyä vakoamaan yleisö nimeltä "Pääluettelo".
  2. Täältä klikkaa oikealla olevaa hyperlinkkiä [Tag] löytääksesi uudelleenmarkkinointikoodisi.
    Google käyttää tätä tunnistetta tunnistamaan, milloin käyttäjä on käyttänyt tiettyä sivua sivustossasi, kun tagi käynnistyy tälle käyttäjälle, ne lisätään uudelleenmarkkinointiluetteloosi ja nopeasti potentiaalisten asiakkaiden joukko alkaa rakentaa.
  3. Kopioi ja liitä tämä koodi tekstitiedostoon, jotta vältyt tekstin muuttamisesta, ja lähetä se web-kehitystiimiisi. Tunniste on sijoitettava juuri ennen -tunnistetta sivustosi jokaiselle sivulle tai jos tämä ei ole mahdollista, sen sivun kohdalla, jolle haluat luoda uudelleenmarkkinointiluettelon.
  4. Seuraavaksi sinun on luotava yleisö, palattava yleisölle ja klikkaa "Uusi yleisö". Määritä, mitä URL-osoitetta (tai osa URL-osoitteesta) haluat kohdistaa sivustossasi, esimerkiksi kaikki URL-osoitteet, jotka sisältävät "/ juoksukengät", jotta voit merkitä uudelleen kaikille, jotka ovat käyneet sivustosi juoksukengät-alueella. Päätä jäsenyyden kesto (30 päivää on tavallisesti vain oikea, kunhan tarjous ei katoa), anna yleisölle nimi ja Tallenna. Nyt sinun tarvitsee vain istua ja katsella uudelleenmarkkinointiluettelosi kasvaa, kun katsot ylpeänä töissänne.
  5. Seuraavaksi luodaan Display-kampanja AdWordsissa tavalliseen tapaan. Sitten tavallisesti luodaan yksi mainosryhmä kohden yleisöä helpottamaan ja määritä jokainen mainosryhmä vaaditulle yleisölle tai valitsemalla strategiisi riippuvaiset yleisöt.
How To Setup a Remarketing Semalt

Liitä

March 18, 2018