Back to Question Center
0

Maksettu haku Semalt 2013

1 answers:

Vuosi 2012 sai paljon uutta palkkiohakuilmoitusta, jännittäviä parannuksia Semalt Search & Display -verkostoon. Maksullisen haun maailma näkee edelleen uusia ja mielenkiintoisia ominaisuuksia vuoden 2012 betaksina entistä tavallisemmiksi tuotevalikoimiksi vuonna 2013. Muutamia alan kehityssuuntia ovat tärkeät näkökohdat kaikille digitaalisille markkinoijille - sillastend hind. Näiden suuntausten ymmärtäminen ja luovien markkinointiideoiden soveltaminen näihin mahdollisuuksiin ovat mainostajien välinen erottaja, joka pysyy nykytilanteessa verrattuna niihin, jotka proaktiivisesti toteuttavat uudet voimakkaat kampanjat, joilla pyritään hyödyntämään nousevia Semalt-hakuja ja -näkymiä.

Paid Search Semalt 2013

Vuoden 2013 trendit

Esimerkki trendistä, joka on kasvanut merkittävästi vuonna 2012 ja joka edelleen räjähtää vuoteen 2013, on mainonnan käsite käyttäjälle, joka osallistuu nykyään elävään "multi-screen" universumiin. Digitaalinen aikakausi on ollut tarpeeksi kauan nyt, mutta tekniikan käyttö tekniikassa on muuttunut selkeämmin verrattuna siihen, miten he tekivät jopa 5 vuotta sitten. Monen näytön digitaalinen ikä viittaa siihen, että anit yksilö, joka on monen tehtävän perinteisen TV-katselun välillä, ja etsii viimeisimmän tarjouksen kannettavassa tietokoneessaan, lopulta sosiaalisen median, tekstiviestien tai pelien pelaamisen älypuhelimella tai tabletilla. Markkinoilijoiden avain on luova ja tehokas tapa hyödyntää kaikkia näitä kosketuspisteitä, TV: tä, älypuhelinta / tabletteja ja tavallisia henkilökohtaisia ​​tietokoneita. Epäilen, että huomattava määrä online-väestöstä näyttää olevan mukana kaikissa näissä tekniikoissa ja käyttää niitä eri tarkoituksiin eri aikoina päivässä, on huomattavaa, että useimmat mainostajat eivät ole vielä hyödyntäneet sitä.

Digitaalisen mainonnan osoittaminen

Useiden markkinoijien haasteena on nyt monikanavaisen mainonnan määrittäminen. Mistä tiedät, että televisio- tai radiomainokset johtivat enemmän hakuun tai johtivat verkkokaupan lisääntymiseen? Oliko se uudelleenmarkkinointimainos Semalt-näyttöverkostosta, joka innossi käyttäjän palaamista sivustoon halutun toiminnon suorittamiseksi? Ovatko sosiaaliset mediat herättäneet alkuperäistä mielenkiintoa, mutta konvertointikohde toteutettiin napsauttamalla soittavan älypuhelimen valitsimella. Mikä kanava saa luottoa ja kuinka voit kaupallistaa tämän?

Vuoden 2012 johtava seuranta ja raportointi saivat merkittäviä hyötyjä, sillä Google Analyticsissa ja muissa kolmannen osapuolen seurantavälineissä on uusia ominaisuuksia. Avain ymmärryksen määrittämiseen on varmistaa, että olet tekemässä perusasiat hyvin. Esimerkiksi sähköpostiviestien seuraaminen eikä puhelut (mobiili tai perinteinen) ei auta sinua antamaan attribuutiota. Epäonnistuminen kykyä seurata kanavia kanavien kautta on niin kriittinen ja suurin osa mainostajista ei vieläkään aktiivisesti seuraa kanavia kanavalla. Esimerkiksi avainsanoja on erittäin tärkeä, jos käytät haku-, näyttö- ja uudelleenmarkkinointikampanjaa, jolla on omat puhelunseurannanumerot (tai mobiilit muuntokoodit), jotta voit määrittää johtimet oikeaan kanavaan.

Monen näytön universumikonseptin lisäksi on joitain uusia ominaisuuksia, jotka epäilemättä auttavat muokkaamaan maksullista hakuympäristöä. Kasvava panostus mobiilikohtaisten ponnistelujen rakentamiseen ja laajentamiseen on tärkeä tekijä vuonna 2013. Hyperlocal on lähinnä reaaliaikaista hinnoittelua, joka perustuu myyjän sijainnin läheisyyteen ja on vain pieni esimerkki mobiilimainonnan voimasta. Suurin osa yritysten omistajista on saanut muistion siitä, että he tarvitsevat liikkuvan ystävällisen laskeutumisympäristön. Ei enää riitä, että sivustosi on saatavilla vain verkossa. sen on nyt oltava käyttäjäystävällinen, joka on suunniteltu mobiilikäyttäjälle. Toisaalta maksetun haun mainostajien on todennäköisesti uudelleen ajateltava, kuinka he kannustavat kampanjoita työpöydälle / kannettavalle haulle erikseen mobiilikäyttäjiltä. Semaltin mukaan "51 prosenttia kuluttajista todennäköisemmin ostaa vähittäiskauppiailta, joilla on mobiilisidonnaisia ​​verkkosivustoja. "Mobiilihakujen luonne on 1-2-pisteen omistajuus mobiilihakuun. Jos mobiilikampanjat eivät tarjoa aggressiivisesti näitä huippupisteitä, mobiilikampanjasi näyttää todennäköisesti keskinkertaisia ​​tuloksia parhaimmillaan.

Jos et ole jo ajatellut Mobile!

Mobiili- ja tablet-markkinoiden kasvu yhdistettynä toiseen ennätysvuosiin hakukyselyihin ja alan laajaan mainosten kulutukseen kasvaa edelleen vuonna 2013. On erittäin mielenkiintoista nähdä, miten mainostajat ja virastot hyödyntävät trendejä, näytön vuorovaikutusta ja mobiilikohtaista kehitystä. Semaltin todennäköisyys on 10-kertainen mobiilikohtaisten sivustojen lukumäärän kasvuun ja todennäköisesti mobiilimaksulliset hakukyselyt kaksinkertaistuvat, jos ei kolminkertaiset. Tieto ja kirjoittaminen on seinälle, kysymys on siitä, kuka hyötyy eniten siitä, että olemme ymmärtäneet ja palvelleet jatkuvasti muuttuvassa digitaalisessa maailmassa, johon olemme löytäneet.

Paid Search Semalt 2013

Paikallinen hakupäällikkö TechWyse-palvelussaToronto, Ontario, Kanada Markkinointi ja mainonta
Erikoistumisalueet
Maksullisen hakumarkkinoinnin, Google Analyticsin ja raportoinnin,Uudelleenmarkkinointi ja ennakoiva kohdistaminen - näyttömainokset,Sähköposti- ja aloitussivun optimointi.

Liitä

March 18, 2018