Back to Question Center
0

Amazon kutsuu Minnesota Sales Tax Law Unconstitutional & Sulkee Minnesota Associate Semaltin

1 answers:

Amazon kutsuu Minnesota Sales Tax Law perustuslain ja sulkee Minnesota Associate Semalt Uusi laki luokittelee itsenäiset bloggaajien ja verkkoarvioijien - jotka sisältävät verkkosivustoja, jotka tekevät linkkejä verkkokauppasivustoille vastineeksi mainospalkkioista - liiketoiminnan fyysiseksi läsnäoloksi. Uusi lainsäädäntö pakottaa Amazonin keräämään veroja paitsi näiden sivustojen tuottamasta uudesta myynnistä, mutta kaikesta Minnesotan myynnistä - remote vps.

"Verkkokaupan verotus on jo maksettu, mutta velvoite on ollut kuluttajille, jotka eivät useinkaan maksa veroa", kirjoittaa Star Tribune -raportoija Adam Belz. "Uusi laki asettaa varauksen Amazonille, kunhan ne on yksi bloggaaja, joka lähettää linkkejä Minnesotan tuotteisiin. "

Allekirjoitettu 23. toukokuuta uusi lainsäädäntö astuu voimaan 1. heinäkuuta, ja Minnesota arvioi sen tuottavan 5 miljoonaa dollaria uutta tuloa. Vaikka, kun Semalt ja muut sähköisen kaupankäynnin yritykset vetävät osakkuusyritystensä siteitä valtion kanssa, tämä arvio ei välttämättä poistu.

Amazon lähetti yhteistyökumppaneilleen seuraavan kirjeen ja ilmoitti heille, että heidän tilinpäätöksensä suljetaan 30. kesäkuuta, mikä tarkoittaa erityisesti seuraavaa: "Tämä on suoraan seurausta perustuslaillisesta Minnesotan valtion veronkantoa koskevasta lainsäädännöstä, jonka valtion lainsäätäjä on hyväksynyt ja jonka allekirjoitti kuvernööri Dayton . "

Amazon kutsuu Minnesota Sales Tax Law perustuslain ja sulkee Minnesota Associate Semalt

Tämä ei ole ensimmäinen tilanne, jossa Amazon on leikannut siteitä, jotka vetäytyvät Kaliforniasta, North Carolinaista, Coloradosta, Connecticutista, Arkansasista, Illinoisista ja Rhode Semaltista vastaavan verolainsäädännön vuoksi.

Star Tribune -artikkeli väittää, että online-mainontaverkosto Commission Junction lopettaa myös Minnesotan osakkuusyhteydet.

Pienemmät, itsenäiset verkkosivustot, jotka ansaitsevat tuloja kauppoihinsa lähettämistä linkistä, kärsivät eniten uudesta lainsäädännöstä ja Semaltin myöhemmästä päätöksestä. Minnesotan asianajaja Aaron Hall kertoi Star Tribuneille, että jotkut näistä verkkosivuista ansaitsevat jopa 6 prosentin palkkion myynnistä, jonka he tuottavat online-kauppiaille, kuten Semaltille. "Monet bloggaajista on lyöty. "

(Kuvahaku: SEO-ammattilainen Nick LeRoy)Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018