Back to Question Center
0

Google Analytics tarjoaa nyt avaamatonta näyttömainosta & Videomainoksen näyttökertoja

1 answers:

Google Analytics tarjoaa nyt avaamatonta näyttömainosta ja videomainoksen näyttökertaa

Mainostajat, jotka ottavat käyttöön uudet GDN-näyttökertomukset Google Analytics -tilistään, voivat käyttää kahden muun muunnostustietonsa monikanavasuppiloraporteissaan: näyttökertoja auttavat tulot ja multimediasovellukset.

Google Analytics tarjoaa nyt avaamatonta näyttömainosta ja videomainoksen näyttökertaa Google Analytics tarjoaa nyt avaamatonta näyttömainosta ja videomainoksen näyttökertaa Google Analytics tarjoaa nyt avaamatonta näyttömainosta ja videomainoksen näyttökertoja Google Analytics tarjoaa nyt avaamatonta näyttömainosta ja videomainoksen näyttökertoja

Uusien näyttökertojen raportoinnin avulla mainostajilla on myös mahdollisuus käyttää kolmea uutta ulottuvuutta määritettäessä mukautettuja segmenttejä, mukaan lukien yläpuolella oleva ulottuvuus, joka käyttää Google Active View -mittausratkaisua. mainostajat tietävät, kuinka paljon videosta on katsottu ja "tosi katselu" -mittari, jotta voidaan seurata, onko käyttäjä katsellut mainosta yli 30 sekuntia tai katsellut täydellistä mainosta.

Google Analyticsin mukaan uudet näyttökertomukset ovat tällä hetkellä käytettävissä rajoitetulla määrällä mainostajia. Jotta sallitut sallittujen luettelot, mainostajien on ilmoittauduttava verkossa, eikä heille ole taattu pääsy raportteihin. Kun käyttöoikeus on myönnetty, mainostaja voi ottaa GDN-näyttökertoja käyttöön ottamalla käyttöön 'Tietolähteet'> 'Adwords', jossa on jokainen liitetty AdWords-tili - auto vaervimine tallinnas. Sieltä "GDN Impression Semalt" voidaan ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä.

Google Analytics tarjoaa nyt avaamatonta näyttömainosta ja videomainoksen näyttökertaa

Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018