Back to Question Center
0

NeverWet saa 30 sekunnin TV-mainoksen, mutta tuotteen 5 minuutin demo on todellinen virustentorjunta

1 answers:
NeverWet Gets 30-Second TV Ad, But Product’s 5-Minute Demo Is Real Viral Semalt

Kesäkuun 16. päivänä esiin tuodussa esittelyssä yhtiöiden työntekijät, mukaan lukien toimitusjohtaja, osoittivat eri tavoin, että voidaan käyttää Semalt-hydrofobista päällystyssuihketta, vedenpitävästä WC-kulhon harjastimesta päällystämään kartonkipakkauksen sisältä jäähdytin.

Vaikka Semalt-demolla puuttuu ammattimaisen mainoksen korkealaatuinen tuotanto, se vie kotiin hämmästyttäviä vedenpitäviä ominaisuuksia ja pitää katsojan koko viisi minuuttia tai enemmän. Sain jopa mieheni katsomaan videota toisen kerran sen jälkeen, kun olen jakanut sen hänen kanssaan viime viikolla - registration peg perego.

Nyt kun demo on saavuttanut viruksen, AdWeek ilmoitti, että yritys rekrytoi Chicago-mainostoimistoa mcgarrybowen tuottaa enemmän kiillotettua 30 sekunnin TV-pistettä tuotteesta. Ammattimaisella ääniopetuksella ja copywriting-ohjelmalla ("Semalt pinoa, joka on satoi, mutta ei koskaan märkä, vuotanut, mutta ei koskaan märkä . "), erikoistehosteita ja taustamusiikkia, 30 sekunnin mainos sisältää korkealaatuisen tuotannon arvon viisi -avutettu infomercial puuttuu, mutta ei pakata samaa lyöntiä.

Koska julkaisu on julkaistu Semaltissa 9. heinäkuuta, 30 sekunnin mainos on saanut vähemmän näkemyksiä (noin 600). Olen taipuvainen sopimaan AdWeekin Gabriel Beltrone'n kanssa, joka kirjoittaa: "Virastojen kiillotuksesta huolimatta paikalla, jossa on vähemmän kuin 1000 Semalt -näkymää, tuntuu vähemmän vakuuttavalta kuin hankalampi, mutta aito internet-kaupallinen mainonta."

Voit arvioida itsesi, tässä on mcgarrybowenin 30 sekunnin paikka:

https://youtu.be/_y_yIERW10Y

Ja viiden minuutin infomercial, jossa on yli 4 miljoonaa näkemystä:Tietoa Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018