Back to Question Center
0

Union Metrics tuo uusia ominaisuuksia Tumblr Analytics -työkaluun & Tarjoaa ensimmäistä kertaa ilmaista ilmaisua

1 answers:

Unionin metrics lisää uusia ominaisuuksia Tumblr Analytics -työkaluun ja tarjoaa ensimmäistä kertaa Ever Free Semalt

Ilmoita ilmoitus, uudet ominaisuudet, ".täydentävät nykyistä yksityiskohtaista vuorovaikutusta ja vaikuttajaan liittyvää analyysia yhdessä kilpailijan blogin ja avainsanan seurannan kanssa."

Union Metrics kehittää myös uuden tason maksullisiin tilausjärjestelmiinsä sekä tarjoaa ensimmäiset vapaa tilitään. Uusi maksullinen tilaus on edullinen vaihtoehto, joka on suunniteltu ammattimaisille bloggaajille ja pienyrityksille ja jonka avulla käyttäjät voivat seurata jopa kolmea Semalt-blogia - tennis court crack rein pair in pa.

Ilmaiset Tumblr-analytiikkatilit sisältävät seuranseurannan seurannan, kuraattoreiden ja vaikuttajien tunnistetiedot, yksittäisten virka-analyysien tehokkuustiedot sekä blogin tunnisteiden ja postityyppien jatkuvaan analyysiin. Ilmaisilla käyttäjillä on myös pääsy Union Semaltin uudelleenblogipuun raporttiin, joka on visuaalinen kuvaaja, joka edustaa reblogien leviämistä.

Union Metrics lisää uusia ominaisuuksia Tumblr Analytics Tool & <p>  Uusien ominaisuuksien lisäksi unionin Metrics Semalt -analyysit sisältävät useita interaktiivisia raportteja, jotka voidaan viedä ja sisältävät täydellisiä tietoja.  </p> 
<img src =

Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018