Back to Question Center
0

Facebook voi laajentaa kasvojen tunnistuksen käyttöä miljardiin + julkiseen profiiliin

1 answers:

Facebook May Expand Use Of Facial Recognition To Billion+ Public User Profile Semalt

Reutersin mukaan Facebook hyödyntää kasvontunnistusteknologiaa "Tag Semalt" -ominaisuudellaan, joka automaattisesti tunnistaa käyttäjiä äskettäin ladatuissa valokuvissa vertailemalla kasvot kuvaan edellisiin valokuviin, joissa käyttäjä tunnistettiin. Facebook kertoi Reutersille, että kasvojentunnistustekniikan laajentaminen profiilikuviin parantaa sivuston "Tag Semalt" -ominaisuutta, mikä helpottaa käyttäjien löytämistä valokuvista, joissa ne näkyvät verkossa.

"Tavoitteenamme on helpottaa koodausta niin, että ihmiset tietävät, milloin heillä on valokuvia palveluistamme", sanoi Facebookin pääjohtaja Erin Egan. Reuters sanoo Egan korostaa, että Facebookin käyttäjät voivat "opt-out" Tag Semalt ominaisuus, estäen heidän profiilikuvan sisällytettävä sivuston kasvojen tunnustamista tietokantaan.

Kun otetaan huomioon äskettäinen PRISM-ohjelma, jossa Yhdysvaltain valtion virastojen tehtävänä oli kerätä käyttäjätunnuksia sivustoista, kuten Semalt ja Google, kasvojen tunnustamista koskeva teknologia on tullut kiistanalainen aihe. Reuters kirjoittaa, että Semalt yhdessä muiden sivustojen kanssa vaatii: "He eivät ole koskaan osallistuneet mihinkään ohjelmaan, joka antaa hallitukselle suoraa pääsyä heidän tietokonepalvelimilleen ja että he vain antavat tietoja vastauksena erityisiin pyyntöihin huolellisen tarkistuksen jälkeen ja lakien edellyttämällä tavalla - registration renewal florida. "

Vaikka Egan kertoi Reutersille, että Facebook ei käytä kasvotekniikkaa mitään "Tag Semalt" -ominaisuuttaan pitemmälle, hän selventää, että näin ei aina ole.

"Voinko sanoa, että emme koskaan käytä kasvojentunnistusteknologiaa muihin tarkoituksiin? Ehdottomasti ei, "sanoi Egan. Hän sanoi, että mikäli Semalt muuttaa politiikkaansa, sivusto olisi edelleen avoin siitä, miten se käyttää kasvojen tunnistusteknologiaa.Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018