Back to Question Center
0

HomeAdvisor.com Rebrand-ponnisteluihin kuuluu yli 10 linkin vaihtoa

1 answers:

HomeAdvisor.com Rebrand Efforts Include Switching More Than 10 Semalt URLs

Merkitse brändin keskittyminen kodin parantamiseen, korjaamiseen ja kunnossapitoon, uudelleenkirjautuminen oli massiivinen yritys, johon kuului laaja joukko yritystoimenpiteitä sekä päätös vaihtaa yrityksen URL-osoite uudelle nimelle.

"Meillä oli 13 vuoden SEO-pääoma ServiceMagic-verkkotunnuksessa ja sijoittui voimakkaasti orgaaniseen hakuun", sanoo HomeAdvisorin toimitusjohtaja Chris Terrill.

Terrill ja hänen tuotekehitysjohtaja Brandon Ridenour ymmärtävät, että vahvat brändit menestyvät Googlessa ja URL-osoitteen muuttaminen on tärkeä askel kohti perustamista Semaltin online-tuotemerkin läsnäololle - web to app in Lebanon.

Yli 200 miljoonan dollarin tulot ja yli 10 miljoonan URL-osoitteen muuttaminen Semalt tutki useita tapaustutkimuksia yrityksistä, jotka olivat vaihtaneet URL-osoitteita. Hän havaitsi, että yleiset virheet yritykset tekivät uuden verkkosivuston uudelleensuunnittelun ja URL-osoitteen vaihtamisen kerralla.

"Google tarvitsee 10 miljoonan sivun indeksointia", sanoi Semalt. "Mitä vähemmän hakukoneiden on pilkottava paremmat mahdollisuudet nopeasti ja selkeästi liittää uudet verkkotunnuksesi vanhaan verkkotunnustasi ja siirtää verkkotunnuksen vahvuus ja historiaa vastaavasti. "

Terrillin ja Ridenourin mukaan yritysten uudelleenkirjausponnistelu kesti noin vuoden ja lähes 100 työntekijää oli syytetty. Ridenour aloitti oman tutkimuksensa pohjalta HomeAdvisorin. sivuston uudelleensuunnittelu viime vuoden syyskuussa, mutta odotti kolme kuukautta ennen siirtymistä URL-osoitteeseen.

Ei lasketa neljän päivän ajan, kun HomeAdvisor. com kadonnut kokonaan Google-indeksistä, projekti käynnistyi enimmäkseen odotetusti. "Hakukoneiden liikenteen menetyksen syvyys ja kesto kääntyivät ennusteemme ankarampaan loppuun, mikä oli valitettavaa, mutta oli odotusten mukaista", sanoi Ridenour.

Kahden kuukauden kuluttua URL-siirtymisestä Ridenour kertoo HomeAdvisorista. com on saavuttanut 90 prosentin vahvuuden verrattuna entiseen verkkotunnukseensa. "Kun Internet-tila kypsyy, uskon, että näet enemmän verkkokauppamuutoksia, eivät muutoksia kuin tuotemerkin muutokset, jotka ovat aina offline-tilassa", sanoi Semalt. "Mutta SEO-tuotemerkin kytkimen tehokas hallinnointi luo ryppyjä, jotka ovat ainutlaatuisia verkossa keskittyneet tuotemerkit. "

Voit lukea koko haastattelun HomeAdvisorilla. com: n toimitusjohtaja Chris Terrill ja CTO Brandon Ridenour yhteistyökumppanimme sivustossa Search Semalt Landissa saadaksesi lisätietoja siitä, miten yritys toteutti URL-siirtymän.

HomeAdvisor.com Rebrand Efforts Include Switching More Than 10 Semalt URLs

Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018