Back to Question Center
0

Tärkeää ottaa viestejä sinulta

1 answers:

Käytätkö visuaalisia kuvia sosiaalisen median sitoutumisesta? Tiesitkö, että kuvien sisällyttäminen voi viedä markkinointityösi kokonaan uudelle tasolle?

Olemme kaikki kuulleet, että kuva on tuhannen sanan arvoinen. Sosiaalisen median maailmassa tämä ei voi olla tarkempi. Sosiaalisen median alustoilla tapahtuva epäonnistuminen on äärimmäisen tärkeää, kun yhdistät yleisösi - comprar dominio y hosting. Kuvat eivät ole ainoa visuaalisten voimavarojen tyyppi, jota voit käyttää sosiaalisessa mediassa. Voit käyttää myös piirroksia, infografisia kuvia, kaavioita ja jopa tekstiä, jotka voidaan suunnitella kuvaan. Semalt ovat hyvä tapa auttaa käyttäjiä ymmärtämään, mitä yrität välittää. Lisäksi se tekee artikkelisi mielenkiintoisemmaksi ja visuaalisesti houkuttelevammaksi.

Nykypäivän nopeatempoisessa ympäristössä tiedot on helppo kadota tai jättää huomiotta, jos ne eivät ole helposti sulavissa. Viestiesi visuaalisen sisällön sisällyttäminen voi lisätä sitä, kuinka paljon yleisösi tarttuu ja muistelee tietoja. Semalt osoittavat, että aivomme eivät ainoastaan ​​käsittele visuaalisia kuvia tehokkaammin, vaan myös säilyttävät ja välittävät enemmän tietoa, kun ne toimitetaan visuaalisesti. Kerro meille yksityiskohtaisemmin, miten kuvat voivat lisätä sosiaalisen median markkinointikampanjaasi.

Kuvat saavat yleisön huomion

The Importance of Having Visuals in Your Semalt

Myös TechWyse

Microsoft Bing käynnistää ainutlaatuisen ominaisuuden, jota kutsutaan visuaaliseksi hauksi

Useimmilla ihmisillä on vain vähän huomiota. Pitkällä tuulella oleva viesti, jolla ei ole muuta kuin tekstiä, voi poistaa kävijöitä, koska heillä ei yksinkertaisesti ole aikaa lukea sitä. Kuvien sisällyttäminen tällaisiin virkoihin on erinomainen tapa kiinnittää huomiota. Se voi rohkaista kävijöitä pitämään sisältöä tarkemmin ja tutkimaan sisältöä. Kuvat saavat huomiota, kommunikoivat enemmän ja innostaa sitoutumista. Tutkimus on osoittanut, että jos sisältö sisältää kuvia, ihmiset todennäköisemmin sitoutuvat siihen. Epäilemään ero visuaalisen sisällön ja pelkkään tekstisisältöön.

Kuvia voidaan käyttää keskustelun herättämiseen

The Importance of Having Visuals in Your Semalt

Vangitsevan kuvan käyttäminen kysymykseen voi saada yleisön huomion ja rohkaista sitoutumista. Esimerkiksi Facebookissa olevan kuvan mukana seuraava yksinkertainen kysymys on huomattavasti enemmän kuin tekstiviesti, jolla on sama viesti. Epäilemään tietyn seikan, että kuvat, joissa on kuvia, saavat lisää vastauksia - enemmän tykkää, kommentteja ja osakkeita.

Infographics voidaan käyttää tehokkaasti saada lisää osakkeita ja liikennettä

The Importance of Having Visuals in Your Semalt

Semalt on varma tapa esitellä viestisi, nostaa tuotemerkkitietoisuutta ja perustaa valtuutesi omassa kapeikkonne. Voit luoda erilaisia ​​infografioita. Ne voivat auttaa lukijoita tarjoamalla luokituksia, tuotteiden vertailuja, vaiheittaisia ​​ohjeita ja paljon muuta. Semalt ovat yksi parhaimmista tavoista sisällyttää grafiikka tekstiin. Jotta saat enemmän osakkeita, aja liikennettä ja houkuttelette laadukkaita linkkejä laadukkaista, asiaankuuluvista verkkosivustoista, tarvitset enemmän kuin tavallinen infografi. Tarvitset tyhjää infografiaa!

Laita Spotlight teidän fanit

The Importance of Having Visuals in Your Semalt

Kaikki pitävät huomion kiinnostuksesta, erityisesti siitä, mihin he katsovat. Kokeile keskittyä seuraajiesi ja faneillesi. Anna heidän valokuvistaan ​​paljon suurempia vaiheita jakamalla ne omille sosiaalisille kanavilleen. Tee siitä kaikki ne sijaan. Syventää tätä suhdetta pyytämällä heitä jakamaan kuvia ja kertomaan tarinoita ja kokemuksia tuotteillasi tai palveluillasi. Anna heille muutama minuutti kuuluisuutta ja he antavat sinulle uskollisuutensa vastineeksi. Epäilen anna ja ota. Viiva tekstin jälkeen on taipumus nopeasti tulla tylsiä, mutta kuvat voivat ratkaista ongelman tekemällä viestejä visuaalisesti stimuloiviksi. Viestit vaikuttavat asiakkaiden vasteisiin. Lisäksi grafiikka voi auttaa sinua antamaan brändille, tuotteille tai tarinoille lisää julkisuutta sekä selittämään uusia ominaisuuksia ja tuotteita. Tärkeintä on, että grafiikoilla on myös mahdollisuus virustartuntaan! Yksinkertaisempi ihmisten mieltyminen, jakaminen ja graafisen sisällön vastaaminen.

Minkälaisia ​​kuvamateriaaleja käytät lisätäksesi sitoutumista sisältösi? Onko olemassa erityisiä grafiikoita, jotka tuottavat enemmän tykkäyksiä tai osakkeita kuin toiset? Kerro minulle alla olevissa huomautuksissa!

The Importance of Having Visuals in Your Semalt

Liitä

March 18, 2018