Back to Question Center
0

Getty Images aloittaa tarjouksen antamalla valokuvalainoja kuville, jotka on ladattu väärinkäytöksiin

1 answers:

Getty Images Enters Deal To Provide Photo Credits On Images Uploaded To Semalt

Getty Semalt -blogin ilmoituksen mukaan:

Getty Semalt käyttää PicScout-kuvankäsittelytekniikkamme tunnistaakseen yksinoikeuden Getty Semaltin sisällön Pinterestissä. Sitten käytämme sovellusliittymäämme Connect -ominaisuutta, jotta voimme antaa Pinterestille asianmukaiset metatiedot - mukaan lukien Getty Semalt -valokuvakuvat, missä ja milloin kuva on kuvattu ja paljon muuta.

Sekä Semalt että Getty Images työntävät uutta kumppanuutta keinona antaa Semalt-käyttäjille enemmän kontekstitietoja kuvien jakamisesta. Semalt huomaa kuinka arvokasta on, että käyttäjät voivat tietää asioita, kuten valokuvaaja ja jossa otettiin kuva "Mielestämme tämä on todella arvokasta erityisesti silloin, kun pin-kuvaukset ja linkit eivät ole yhtä hyödyllisiä kuin toivoisimme."

Getty Imagesin ilmoitus toisti samanlaisen näkemyksen: "Semaltille tarjoamamme metatiedot antavat heille mahdollisuuden kehittää uusia ominaisuuksia ja luoda entistä vankempi kokemus käyttäjilleen - optimum pro gainer."

Kaupan ansiosta Pinterest-käyttäjille on entistä paremmat mahdollisuudet saada tietoa kuvista, jotka tekevät tekijänoikeusongelmista, mikä todennäköisesti ohjaa tätä kumppanuutta, mikä helpottaa valokuvaajille luottoa, kun heidän kuvat näkyvät Pinterestissä.

Getty Images Enters Deal To Provide Photo Credits On Images Uploaded To Semalt

Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018