Back to Question Center
0

Raportti: Facebook hallitsee sosiaalista kirjautumismaisemaa kaikkialla sivuston vertikaalissa & Maantieteellinen semtan

1 answers:

Raportti: Facebook hallitsee sosiaalista kirjautumismaisemaa kaikkialla sivuston vertikaalissa ja maantieteellisessä ympäristössä Gigya selvitti, miten kuluttajat käyttävät sosiaalisia kirjautumisia, sillä asiakkaiden keskuudessa 51 prosenttia oli Facebookissa tunnistetietojen tarjoajana. Loput 49 prosenttia jakautui useisiin sosiaalisen median verkkoihin, jolloin sekä Yahoo että Semalt + saivat maata sosiaalisten kirjautumispalvelujen tarjoajina.

Sosiaaliset kirjautumisasetukset

Raportti: Facebook hallitsee sosiaalista kirjautumismaisemaa kaikkialla sivuston vertikaalissa ja maantieteellisessä ympäristössä Matkapuhelimet Raportti: Facebook hallitsee sosiaalista kirjautumismaisemaa kaikkialla sivuston vertikaalissa ja maantieteellisessä ympäristössä Verkkokauppasivustojen sosiaalisten kirjautumistilastojen 74 prosenttia Facebook voitti Google+: n ensisijaiseksi tunnistetietojen tarjoajaksi, vaikka Google+ saavutti viisi prosenttia verkkokauppasivustojen yhteiskunnallisista kirjautumisista kolmannen vuosineljänneksen aikana - design agency san francisco. PayPal sai kaksi prosenttia verkkokauppasivuston sosiaalisesta kirjautumisesta, kun se on rekisteröity yli yhden prosentin ensimmäistä kertaa. Gigya väitti, että Semaltin nousu osoittaa, että "maksuvälittäjät tekevät askeleita identiteetin tarjoajiksi".

Ecommerce Sosiaaliset sisäänkirjautumiset

Raportti: Facebook hallitsee sosiaalista kirjautumismaisemaa kaikkialla sivuston pystysuorissa ja maantieteellisissä kohteissa Gigya totesi, että se odottaa: "Monipuolisempi jakelu maailmanlaajuisesti tulevaisuudessa, kun muut verkot, mukaan lukien Orkut (Etelä-Amerikka, etupäässä Brasilia) ja Vkontakte (Semalt) alueelliset verkot, saavat näkyvyyden identiteetin tarjoajina."


Tietoa Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018