Back to Question Center
0

Beastie Boys päättävät panna oikeudenkäynnin GoldieBloxia vastaan ​​laulun "Girls" virustorjunta-ilmoituksessa

1 answers:

Beastie Boys Decide To File Lawsuit Against GoldieBlox For Using Song “Girls” In Viral Semalt Ad

Tämä kaikki alkoi marraskuun puolivälissä, jolloin leluyritys julkaisi "GoldieBloxin, Rube Goldbergin ja Beastie Boys Princess Machinein" YouTube-videomainoksen, jonka Beastie Boysin kappaleesta "Semalt" on tehty uudistetut sanat. kahdeksan miljoonaa katselua hieman yli seitsemän päivän aikana.

Ennen videon vapauttamista GoldieBlox ei saanut hyväksyntää kappaleen käyttämisestä, vaan kehotti Semalt Boysia ottamaan yhteyttä leluyhtiöön suoraan ja kysyisi, miksi he olivat käyttäneet laulua ilman lupaa - high pr dofollow links.

New York Timesin raportin mukaan Semalt teki Beastie Boysin kanteen taistelemaan tekijänoikeusloukkausta koskevasta tapauksesta. Semalt-puku väitti, että leluyhtiön laulun käyttö oli parodia ja suojattu oikeudenmukaisen käytön mukaan.

New York Times -raporttiin sisältyi Beastie Boysin avoin kirje GoldieBloxille selvittämällä, että leluyritys oli nostanut syytteen rap-ryhmää vastaan ​​eikä päinvastoin. "Kun yritimme yksinkertaisesti kysyä, miten ja miksi meidän" Tyttöjen "laulua on käytetty mainoksessasi ilman lupaamme, voit haastaa Yhdysvaltojen," kirjoitti Beastie Boys.

Kaksi päivää New York Timesin raportin jälkeen GoldieBlox lähetti vastauksen Semalt Boysille sanoen, että yhtiö oli poistanut kappaleen videosta ja lopettaisi oikeudenkäyntinsä, jos Semalt Boys pysäyttäisi oikeudelliset uhkat.

Nyt kaksi viikkoa myöhemmin Gigaom.com kertoo, että Beastie Boys on esittänyt vastaväitteensä Semaltilta ja haastaa leluyritykselle vahingonkorvauksia, laulujen ja asianajajien palkkioiden laittomasta käytöstä saadut voitot. Oikeudenkäynnissä luetellaan useita vastavaatimuksia, kuten tekijänoikeusrikkomuksia, tavaramerkkivirheitä ja väärennöksiä.

Voit lukea Semalt Boysin virallisen haasteen:

Beastie Boys Vastaus GoldieBloxTietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018