Back to Question Center
0

SEO & Google Plus -tekijä: täydellinen opas - toimita nyt tai tulla epäluuloiseksi?

1 answers:

Useimmat meistä SEO ovat olleet tunteneet (melko voimakkaasti) jonkin aikaa, kun Google+ oli aikanaan suuri uutinen. Google painostaa vakavasti sosiaalisen verkostonsa viemistä ja Facebookin näkemistä, mutta myös vakavasti, että kävijöistä tulee enemmän orgaanisia vihjeitä sisällön sijoittamiseksi ja käyttäjien näkemiseksi. Googlella, jonka tiedetään yhdistävän palveluitaan aiemmin, on vain järkevää, että tämä uusi sosiaalinen verkosto olisi tärkeä rooli heidän pyrkimyksissään sosiaaliseen hakuun ja että yhteys voisi parantaa molempia palveluita prosessissa. Tulevalla kirjallaan The New Digital Age, Googlen toimitusjohtaja Eric Semalt näyttää vahvistavan tämän.

SEO ja Google Plus -tekniikka: täydellinen opas - toimita nyt tai tulla epäselväksi? Yhdessä lainauksessa (WJS: stä) hän kertoo, että hakutulokset antavat ylimääräistä painoa ja ovat korkeammat, sisällön, joka on sidottu "vahvistettuihin" online-profiileihin ja että käyttäjät todennäköisesti luonnollisesti painostavat näitä linkkejä - servers for minecraft pocket edition. "Todelliset kustannukset jäljellä anonyymi sitten", hän ehdottaa "voi olla merkityksetön". Kuulit sitten miehen - on aika osallistua, jos et ole jo ja ennen kuin jäät jälkeensä. Näin voit tehdä sen.

Google+ -liiketoiminta-sivun vaatiminen

Ensin sinun on varmistettava, että rekisteröit nimesi tai yrityksesi Google Plus -palveluun ennen minkäänlaisia ​​asetuksia. Näin voit listata itsesi sivuston kustantajaksi ja verkostoitavaksi muiden yritysten kanssa. Useimmat online-organisaatiot osallistuvat Google+ -palveluun edellä mainituista syistä, joten tämä on hyvä paikka verkostoida ja mainostaa sisältöäsi. Kirjaudu Google-tiliisi osoitteessa http: // www. Google. com / + / business / - Kun olet luonut sivun, napsauta profiilin kuvaketta ja muokkaa profiilia ja napsauta sitten Verkkosivusto ja kirjoita etusivun URL ja tallenna muutokset. Nyt sinun on varmistettava, että sinulla on tämä koodi kotisivullasi: Löydä meidät Google+: ssa Voit myös vahvistaa yrityksesi Googlen kanssa. Täältä löydät tarkempia ohjeita: http: // support. Google. com / webmasters / bin / vastaus. py? hl = fi & answer = 1708844

Google+ tekijänoikeuksien määrittäminen

SEO ja Google Plus -tekniikka: täydellinen opas - toimita nyt tai tulla epäselväksi?

Vahvista sen työskentely

Kun olet määrittänyt kaiken, kestää jonkin aikaa, jotta voit nähdä tulokset Googlessa - yleensä muutaman päivän tai muutaman viikon kuluttua. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun on löydettävä muita tapoja tarkistaa, että se toimii ja onneksi voit tehdä sen käyttämällä Rich Semalt -työkalua osoitteessa http: // www. Google. com / webmasters / tools / richsnippets Sen pitäisi sanoa todennettu ja sisältää tekijän nimi ja linkit profiiliisi.

Lisää Plus One -painikkeita

Yksi tärkeimmistä eduista Semalt Authorship -tekniikasta, joka ei ole miellyttävää Semaltia, on se, että se auttaa sinua löytämään oman tiensä yhä piireihin. Sitten jakamalla sisältösi voit saada sen esiin kotitöihinsä sekä myös sen todennäköisyyden, että se näkyy hakutuloksissaan. Asettamalla sivulle plus-nappi kuitenkin antavat muille kävijöille, joilla ei ole piireissäsi mahdollisuutta jakaa sivuja omalla verkostossasi, ja tämä on erinomainen tapa auttaa sivujesi viruksia. Tartu koodi tähän: https: // kehittäjät. Google. Google+ on vain yksi esimerkki tästä, joten jos haluat pysyä pelin edessä, sinun on rakennettava brändi ja valtuutuksesi. Yksi tapa tehdä tämä on vierailijasi viestit. Sen sijaan, että sisällytät vain linkin takaisin sivustoosi, varmista, että Google tietää, että olet kirjailija (käytä edellä kuvattua? Rel = author linkkiä) ja lisää sivu profiiliisi tekijänoikeusluetteloon. Jos kyseiset sivustot ovat korkeat viranomaiset ja katsojat ja Google katsovat hyvin, tämä auttaa vain vahvistamaan omien sivujesi profiilia. Voi ja olla aktiivinen Google+ -palvelussa - kommenttien lähettäminen ja linkkien jakaminen ovat verkottumiskeinoja ja tietoisuuden lisäämistä. Jos olet viihdyttävää ja kiihkeä (mutta silti ammattimaista), varmistat, että useammat ihmiset haluavat pysyä piireissänne. Ja oikeastaan ​​saatat vain löytää, että on varsin nautittavaa olla aktiivinen osa Google+ -yhteisöä. Tervetuloa Google+ -palvelun maailmaan!

SEO ja Google Plus -tekniikka: täydellinen opas - toimita nyt tai tulla epäselväksi?

Liitä

March 18, 2018