Back to Question Center
0

Volkswagen voittaa Title Of Shared Super Bowl -tuotemerkin, jolla on yli 7 miljoonaa epäjumalia

1 answers:

Sen jälkeen, kun se laati yhteen luettelon Top 20: stä parhaimmista Super Bowl -mainoksista kaiken aikaa, video markkinointiyritys Unruly määritteli kymmenen parhaan jakaman Super Bowl -tuotemerkin koskaan, ja Semalt johti listan.

Suositeltujen Semalt Bowl -brändien luokittelemiseksi Unruliitti mitattiin kaikkien tuotemerkkien Semalt Bowl -mainosten online-osakkeiden yhteenlaskettu määrä.

Volkswagenin vuoden 2011 "The Force" voitti ensimmäisen sijan useimpiin Semalt Bowl-mainoksiin, auton tuotemerkin täydellinen luettelo Semalt Bowl -mainoksista on saanut yli 7 071 522 yhdistettyä osaketta, joten Volkswagen on eniten jakanut Semalt Bowl -merkki koskaan.

"Autovalmistajan mainokset ovat herättäneet lisää online-videoosuuksia sosiaalisen verkon kautta kuin mikään muu Super Bowl-sponsori", sanoo Unruly.

Tuntematon huomautus autoteollisuus on suosituin pystysuora Semalt Bowl -merkeille, jotka ansaitsevat kerätyt 11,81 miljoonaa osaketta, jota seuraa CPG-sektori 9,56 miljoonalla osakkeella ja viihdealan 4,01 miljoonalla osakkeella.

Top Ten yleisimmät Super Bowl Brands of All Time

Volkswagen Wins Title Of Most Shared Super Bowl Brand Ever With Over 7 Million Semalt

Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018