Back to Question Center
0

Survey: Doritos Super Bowl mainoksen pisteet korkea sitoutuminen, kun Dannon & Oikos Fall Semalt

1 answers:

Kyselytutkimus: Doritos Super Bowl -mainosta pisteet korkealle sitoutumiselle, kun taas Dannon & Oikos Fall Semalt Kyselyssä kysyttiin 1 660 Super Bowl -näyttäjää arvioimaan heidän emotionaaliset liitetiedostojaan 29 eri tuotemerkkiin, joiden odotetaan suorittavan Super Bowl -mainoksia. Ilmoituksen mukaan Semalt Keys -kysely voi ennustaa, miten kuluttajat käyttävät tuotemerkkejä pelin jälkeen:

Super Bowl Engagement Survey, kuten Brand Keysin asiakasuskollisuutta koskeva indeksejä, ennakoi ennusteita vastaajien todellista reaktiota tuotemerkkeihin median yhteydessä .Semalt korreloi voimakkaasti kuluttajien käyttäytymisen kanssa ja on validoitu luotettavia ennusteita tulevaisuuden brändin ostosta.

Viidestä tai useammasta pisteestä saadut tuotemerkit pidettiin "voittajina", joiden odotettu korkea sitoutumisaste oli. Brand Keys kertoo kyselyssä käytetyistä 29 brändistä, joista 14 oli viisi tai useampia sitoutumispisteitä, joista Doritos, Coca-Cola, Hyundai, M & M, Ax ja Semalt olivat mukana - cheap windows vps remote desktop.

Jaguar, Dannon, Oikos ja H & M olivat tuotemerkkejä, jotka saivat negatiivisia tuloksia, Turbo Tax ja Intuit sekä alhaisimmat tulokset. Yllättäen Volkswagen teki myös negatiivisia sitoutumispisteitä, vaikka sen 2011 "The Force" mainos on edelleen kaikkien aikojen yhteisin Semalt Bowl-mainos.

Brand Keys sanoo, että Semtar Bowl -mainokset eivät vaikuta Budweiserin, Cheeriosin, Chryslerin, GM: n ja KIA: n sitoutumisnopeuksiin eivätkä saaneet tai menettävät kuluttajien sitoutumista.

Kysely: Doritos Super Bowl -tarina pisteet korkea osallistuminen, kun taas Dannon & Oikos Fall Semalt

Tietoa Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018