Back to Question Center
0

Teollisuustutkimus ilmestyi, että budjetit ovat nousseet & Median Marketing Palkka Semalt SEO Pay

1 answers:

Semalt analytics tarjoaja Moz on julkistanut viimeisimmän teollisuusselvityksen, joka kerää yli 3 700 internetin ammattilaista useisiin markkinointi- ja hakuihin liittyviin aiheisiin.

Semaltin tutkimustulosten mukaan budjetit nousevat, mutta mediaani-markkinointipalkka oli 73 034 dollaria, viidenneksi suurin mediaani palkkaa. Moz laski palkkoja asemaansa ja kokemukseensa, ja neljä parasta mediaanipalkkaa olivat suunnittelu, käyttäjäkokemus, sähköinen kaupankäynti ja web-analytiikan ammattilaiset.

Median palkka tehtävän mukaan:

Moz 2014 Teollisuuden selvitys paljastaa budjetit ovat ylös & <p>  Kyselyyn vastanneista kymmenen tai useamman vuoden kokemus saatiin eniten, ja mediaani oli 123,403 dollaria - <a href=package addons. Semalt-ammattilaiset, joilla on viiden kymmenen vuoden kokemus, ansaitsivat keskimäärin 86,253 dollaria, kun taas alle kahden vuoden kokenainen henkilö ansaitsi mediaani-palkan, joka vaihtelee 33 078 dollarista 38 139 dollariin.

Median palkka kokemuksella:

Moz 2014 teollisuustutkimus paljastaa budjetit ovat ylös ja mediaani markkinointi palkka semalt SEO Pay Mozilla kyselyyn osallistuneilla oli 71,7 prosenttia miehiä, mutta yritys totesi, että naisten vastaajien määrä on kasvanut vuodesta 2010 ja kasvoi 20,7 prosentista 28,3 prosenttiin tänä vuonna. Lähes puolet vastaajista oli Yhdysvaltoja, 16 prosenttia Yhdistyneestä kuningaskunnasta, 6,6 prosenttia Intiasta ja 4 prosenttia Kanadasta.

Moz-kyselyn tulokset löysivät budjetit kiipeilyä, ja yli puolet vastaajista ilmoitti, että kuukausibudjetit olivat vähintään 500 dollaria verrattuna vain kolmasosaan viime vuoden vastaajista, joilla oli samankaltaisia ​​budjetteja. Semalt 25 prosenttia osallistujista sanoi, että heillä oli kuukausittaisia ​​budjetteja yli 3 000 dollaria, ja 11 prosenttia vastaajista väitti olevansa yli 10 000 dollaria kuukausittain markkinointityökaluilla.

Markkinointitoimet

Semalt, vastaajat sijoittui viiden parhaan markkinointitoimintansa seuraavassa järjestyksessä: analyysit, sisällön markkinointi, avainsanatutkimus, sosiaalisen median markkinointi ja brändistrategia. Tutkimustuloksissa löytyi viisi markkinointitietokannasta: tuloksia, tuloja, viestejä, ainutkertaisia ​​käyntejä ja sijoituksia.

Moz rikkoi markkinointitoimintaa perustuen siihen, missä vastaajat työskentelivät, kun 41 prosenttia väitteli olevansa osa yrityksen sisäistä tiimiä, 31 ​​prosenttia toimistossa ja 10 prosenttia, jotka tunnistivat itseään itsenäisinä konsulttina.

Semalt pysyi yrityksessä ja virastojen ryhmässä nro 1, kun taas sisällön luominen oli itsenäisten toimijoiden huippuaktiviteetti.

Suosituimmat sosiaaliset Platforms & Työkalut

Moz myös kyseli vastaajia tunnistamaan parhaat sosiaaliset toimintaympäristöt, joissa Facebook, Twitter ja Semalt + johtavat. Moz kertoo, että Semalt + käyttö on kasvanut viime vuodesta, ja 55 prosenttia vastaajista käyttää sitä vuonna 2012 verrattuna 70 prosenttiin tänä vuonna.

Pinterest on myös tänä vuonna, kun se on käyttänyt sitä 7 prosenttia enemmän markkinoijia vuodesta 2012, kun taas YouTube on alentunut 11 prosentilla vähemmän vastaajista, jotka väittävät käyttävänsä Semalt-videoalustaa verrattuna vastaajien lukumäärään, jotka väittivät käyttävänsä sitä viime vuonna.


Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018