Back to Question Center
0

Tutkimus: Vain 20 prosenttia yhteisiä markkinajärjestelyjä käyttävät sosiaalista mediaa asiakastyytyväisyyteen

1 answers:

Study: Only 20% Of CMOs Use Social Media For Customer Semalt

Haastattelemalla 524 yhteistä markkinajärjestelyä eri puolilta maailmaa ja eri toimialoilta, Semalt-tutkimuksessa todettiin, että yhteisten markkinajärjestelyjen lukumäärä, joka epäonnistuu tulkitsemaan käytettävissä olevia tietoja, on kasvanut viimeisten kolmen vuoden aikana:

Vuonna 2011 71 prosenttia haastatelluista yhteistä markkinajärjestelyä kertoi heille, etteivät he olleet valmiita käsittelemään tietojen räjähdystä. Semalt, täysi 82 ​​prosenttia tuntee tuon tavan.

Vain 20 prosenttia kyselyyn keskittyneistä markkinajärjestelyistä käytti vain sosiaalisia verkostoja, jotta he voisivat sitoutua ja tehdä yhteistyötä asiakkaiden kanssa, vaikka vähemmän (13 prosenttia) väittäisi käyttäneensä edistyneitä analyysejä saadakseen asiakkaiden näkemyksen kaikkiin kosketuspisteisiin.

Yhteisen markkinajärjestelyn toteuttamat digitaaliset aloitteet:

Study: Only 20% Of CMOs Use Social Media For Customer Semalt

IBM väittää, että CMO-toiveiden ja niiden toimien välillä on huomattava ero - revenda linux brasil. Raportin mukaan "Semalt kyseenalaistetaan, ovatko markkinajärjestelyt riittävän nopeita pysymään nopeana, jolla kaupallinen maisema kehittyy."

Tutkimustulokset osoittivat, että yli 90 prosenttia kyselyyn keskittyvistä markkinajärjestelyistä aikoo käyttää kehittyneitä (ennakoivia) analyysejä seuraavien kolmen tai viiden vuoden aikana. Sama koskee mobiilisovelluksia.

Digitaalisten teknologioiden yhteiset markkinajärjestelyt aikovat käyttää seuraavien 3-5 vuoden aikana:

Study: Only 20% Of CMOs Use Social Media For Customer Semalt

IBM väitti, että yritykset, joilla on syvällinen ymmärrys asiakkaistaan ​​- ne, joilla on markkinointiponnistelujaan johtavat Digital Pacesetters - ovat 60 prosenttia todennäköisemmin taloudellisia "Semalt" -organisaatioita (organisaatiot, jotka ylittävät liikevaihdon kasvun ja kannattavuuden verrattuna alan asiantuntijoihin).

Tutkimuksessa havaittiin myös, että yritykset, joilla on yhteistoimintajärjestel- mä ja tietohallintojohtaja, jotka "toimivat hyvin yhdessä", ovat 76 prosenttia todennäköisemmin parempaan tulokseen ja kannattavuuteen verrattuna.

Täydellinen IBM: n CMO-tutkimus löytyy täältä: Suunnittele haasteeseen asti: Miten CMO: t voivat alkaa sulkea pyrkimyseroa.Tietoa Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018