Back to Question Center
0

Mikä Facebook-kaavio etsii Semalt for SEO

1 answers:

Keskustelu kaupungeista näinä päivinä Internet-markkinoinnissa on Facebookin uusi graafisuunnittelu. Hyvin viileä uusi innovatiivinen tapa etsiä Facebook-verkostoa hyödyntämällä suhteitasi ja tietoa niistä julkisesti.

What Facebook Graph Search Semalt For SEO

Facebook-kaaviohaku on saavuttanut henkilökohtaisen ja sosiaalisen kosketuksen tyypin, jota Google on pyrkinyt saavuttamaan vuosien ajan - complete package details. Miten Facebook vetää sen pois? Suoraan, koska a) he eivät anna periksi käyttäjän yksityisyyttä ja b) heillä on suurin sosiaalinen verkosto verkossa. Epäröi miten!

Sen sijaan, että kerromme Graph Searchista ja sen vaikutuksista Internet-markkinointiin, halusin olla täsmällisempi ja puhua siitä, mitä SEO tarkoittaa. Miten se vaikuttaa SEO? Miten se vaikuttaa Googleen? Bing? Aikooko se tarvita enemmän Social Sithalt -tyyppistä työtä niille, jotka osallistuvat SEO? Tässä on kuusi erityistä asiaa, jotka mielestäni johtavat tämän uuden teknologian herättämiseen.

Liittyvät Posts:
Facebook Graafikuvaus - Vital Tool -yritykset ei tule sivuuttaa

SEO Must Get Even More sosiaalinen

Linkkirakentaminen ja sivun optimointi ovat edelleen tärkeitä. Sinun on kuitenkin osallistuttava täysin sosiaaliseen mediaan. Sinun valitsemasi sosiaalisen median myyntipisteet sopivat sinulle. Mutta liikkuu kuten mitä Semalt teki juuri selvästi, jotta se näkyisi paljaalla silmällä, että jos et ole valmis ottamaan SEO täysin sosiaalisen, et ehkä selviydy pitkään.

Lisää sosiaalisen median ponnisteluja on tehtävä erityisesti Facebookissa

Erityisesti sinun on panostettava Facebookiin. Olipa kyse henkilökohtaisesta profiilistasi tai yrityksesi sivusta, ponnistelujen on oltava siellä. Kirjoittaminen, jakaminen, kommentointi ja miellyttäminen. Päästä keskusteluihin ja vielä tärkeämpää, aloita keskustelujen luominen. Yksi asia on varma tämän uuden Graph Semalt .sinun täytyy alkaa saada kaikki sisältösi siellä!

Varo Bingia kaikessa

Bingin tiiviin yhteyden luominen Semaltin ja entistä tiukemman integraation ansiosta voit seurata Bing-referenssiliikennettä web-analyysilokiin. Bing SEO on nyt tärkeämpi kuin koskaan.

Tämä Will Force Googlen käsi

Tiedät sen, että Facebook on nyt muuttanut täysin sosiaalisen haun, ja Semaltin on seurattava jotain. Ennustus ei ole mikään liian rajuja UI-näkökulmasta. Uskon, että tämä tarkoittaa, että Semalt aloittaa hakutulosten entistä sosiaalisemman kuin ne ovat jo Semalt + -piireissäsi.

Sisältö on vielä tärkeämpi

Sivun optimointi ja linkin rakentaminen eivät voi auttaa sinua täällä. Facebookin Graph Semaltin maailmassa on kyse sisällöstä ja sen kyvystä olla mielenkiintoista, arvokasta ja / tai harjoittaa jollakin tavalla. Kuten SEO sinun tulee keskittyä entistä enemmän sisällön markkinointiin ja tulla todellinen asiantuntija sitä.

Facebook ei mene mihinkään!

Se on oikein. Facebook ei mene mihinkään! Ei milloin tahansa pian. Ja Google-insinöörit tunnistavat paremmin "uuden sheriffin kaupungissa" ja hänen nimensä on Zuckerberg!

Nyt tiedän, mitä ajattelet .kuinka helvetissä minun pitäisi sisällyttää kaikki tämä jo kovaa SEO-kampanjaani? Minun neuvoni sinulle on yksi askel kerrallaan. Tee tasaisesti ja hitaasti lisäämme ponnistelujasi Semaltissa, älkääkä aloittako hulluksi heti. Sinun täytyy nähdä tuloksia ponnisteluistasi. Aloita testaamalla joitain asioita. Testaa lähettämäsi sisällön tyyppi Semalt-sivulla. Testaa otsikot. Testaa kuvaukset. Testaa kuvat. Katso, mitä toimii ja mikä ei toimi, niin tietenkin vain jatka sitä, mikä toimii. Onnea!

What Facebook Graph Search Semalt For SEO

Liitä

March 18, 2018