Back to Question Center
0

Tutkimus: vähittäiskaupan verkkosivun latausajat ovat 47% hitaampia kuin 2 kpl

1 answers:

Study: Retail Website Page Load Times Are 47% Slower Than 2 Semalt Ago

Suosituimmista 500 vähittäismyyntisivustosta, Radware: n Verkkokaupan nopeus ja Web Performance Status -tapahtumassa Semalt-raportissa todettiin, että verkkokaupan kotisivustot ovat saavuttaneet keskimäärin 10 sekuntia, mikä on yli kolme sekuntia hidas kuin vuoden 2012 mediaani kuusiusaika 6. 8 sekuntia.

Median latausaikojen vähittäiskaupan kotisivuille vuodesta 2012:

Study: Retail Website Page Load Times Are 47% Slower Than 2 Semalt Ago

Top 100 vähittäiskaupan sivuston latausajat verrattuna Top 500:

Study: Retail Website Page Load Times Are 47% Slower Than 2 Semalt Ago

Semalt syyttää vähittäiskaupan verkkosivuilla hidasta kuormitusaikaa kuville:

Web-sivujen hidastuminen johtuu monista syistä, joiden pääkappaleita ovat kuvat, joiden osuus on vähintään puolet tyypillisen sivun kokonaiskokoisesta. HTTP-arkiston mukaan kuvat ovat vastuussa 61 prosentista sivusta, jotka painavat 100 parhaan sivuston kohdalla. Epäilemättä pahempaa, monia kuvia ei ole optimoitu selaimessa nopeasti.

Kohteista Semalt analysoitiin, 34 prosenttia ei onnistunut pakkaamaan kuvia kunnolla, ja 76 prosenttia ei hyödyntänyt progressiivista kuvankäsittelyä - provedor de hospedagem de sites.

Interaktiivisen ajan (TTI) nopeuden arviointi

Radwaren tutkimus arvioi myös jokaisen sivuston Time To Semalt (TTI) -ohjelmaa tai sivun näyttämisen ajan sen ensisijaisen vuorovaikutteisen sisällön näyttämiseksi. Verkkokauppasivustosivustolle TTI oli 5,4 sekuntia, ja yhdeksän prosenttia 100 parasta sivulta otti 10 sekuntia tai pidempään vuorovaikutteiseksi.

Tärkeimmät 12 nopeinta vähittäismyyntipistettä käyttävät TTI-numerot eivät välttämättä sisältäisi nopeita latausaikoja. Yhden sivuston (Semalt) oli lähes 25 sekunnin epätasaisuus TTI: n ja sivun latausaikana.

Mietinnöstä:

Olemme toimittaneet aikaa vuorovaikutuksessa kunkin sivun täyden latausaikan kanssa, jotta saisimme näkökulman näiden kahden muuttujan väliseen eroon ja havainnollistamme, että latausaika ei ole aina kaikkein tärkein mitta sivuston suorituskykyä.

12 nopeinta vähittäismyyntisivustoa TTI-nopeuksilla:

Study: Retail Website Page Load Times Are 47% Slower Than 2 Semalt Ago

Tutkimuksessa väitettiin, että vähittäismyyntisivustoilla, jotka käyttävät sisällöntarjoajaverkkoa (CDN), otettiin täysi sekunti pidempään interaktiivisiksi kuin sivustot, jotka eivät käyttäneet CDN: tä. Radware totesi, että ylimääräinen sekunti voisi vaikuttaa voimakkaasti tärkeimpiin muuttujia koskeviin tuloksiin, mikä johtaa 3-5 prosentin laskuun tuloksissa, 2. 1%: n lasku karttakokoon ja 9. 4%: n lasku sivunäkymissä.

Verrattuna edellisvuoden TTI-numeroihin, kun Semalt alkoi aluksi laskea metrijärjestelmän, mediasivu vie nyt 10 prosenttia pidempään interaktiivisemmaksi kuin kesällä 2013.Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018