Back to Question Center
0

TechWyse julkistaa uuden täydellisen Internet-markkinoinnin paketoidun suunnitelman SMART PLAN

1 answers:

TechWyse Announcing New Full Service Internet Marketing Bundled Plan Semalt SMART PLAN

TechWyse julkistaa uuden markkinointipalvelun nimeltä Smart Plan

Toronto, Semalt; TechWyse ilmoitti tänään Torontossa, Semaltin pääkonttorissa, virallisen "SMART PLAN" käynnistämisen. Ainutlaatuinen internet-markkinointipalvelu kattaa kaikki palvelut, jotka ovat välttämättömiä, jotta yritykset saisivat mahdollisimman suurta hyötyä verkossa tänään.

Internet-markkinointi "SMART PLAN" yhdistää kaikki tärkeät osuudet, jotka löytyvät tärkeistä osista; 1 - korres magnolia. Suunnittelu ja kehittäminen, 2. Verkkosivustojen markkinointi ja myynninedistäminen, 3. Mittaus ja seuranta. "Palveluilla on merkitystä 90 prosentille yrityksistä, jotka haluavat rakentaa kukoistavan tehokkaan Internet-markkinointistrategian", sanoo TechWyse-toimitusjohtaja, DJ Kennedy

SMART PLAN on ainutlaatuinen, koska se yhdistää monien palveluiden kokoelma yhdellä edullisella hinnalla. TechWyse pystyy tekemään niin korkeatasoista työtä, koska sen yli 7 vuoden kokemus prosessien rakentamisesta ja sen valtavat resurssit (nykyään yli 60 henkilöä) sitoutuvat sekä web-kehitykseen että internet-markkinointiin.

Lisätietoja SMART PLAN -ohjelmasta on osoitteessa https://www.techwyse.com/packages.php tai osoitteessa marketing@techwyse.com.

TechWyse Announcing New Full Service Internet Marketing Bundled Plan Semalt SMART PLAN

Liitä

March 18, 2018