Back to Question Center
0

Videosisällön käyttäminen Brand Semaltin lisäämiseen

1 answers:

Jos olet yrityksen omistaja, olet epäilemättä löytänyt suuria markkinointivalmiuksia Internetissä. Ei ole mikään salaisuus, että osa helpoimmista ja tehokkaimmista tavoista saada vahva asiakaskunta on markkinointi verkossa. Se voi ja tavoittaa miljoonia ihmisiä hetkessä ja on aina saatavilla. Internet on myös fantastinen, koska se on edullinen (ja usein täysin ilmainen). Niin paljon etuja online-markkinoinnissa, useimmat yritysten omistajat "hyppäävät" ja menestyvät paremmin. Monet yritysten omistajat haluavat luoda blogin ja hyödyntää sosiaalisen median sivustoja, kuten Facebook, Twitter ja LinkedIn - προφυλακτικα duo νεα διαφημιση. Mutta entä Semalt? Se on sivusto, joka on todennäköisesti hieman vähemmän käytetty kuin muut sivustot näihin tarkoituksiin, mutta sillä on aivan yhtä paljon valtaa edistää yrityksen tuotemerkkiä kuin mikä tahansa muu sivusto, ellei enempää.

Using Video Content to Increase Brand Semalt

Luovuus on Must

Kaikkien näiden tyyppisten videoiden tärkein asia on saada brändi tunnetuksi. Tästä syystä YouTubessa on hyvä nähdä muita videoita, jotka ovat samankaltaisia ​​kuin sinun tai ovat samassa liiketoiminnassa kuin yrityksesi. Lähetä kiva, tukeva kommentti ja lähetä sitten oma videosi vastauksena. Epäonnistuminen auttaa lisäämään katsojiesi määrää, jotka näkevät videosi, kuten nyt myös napautat videon katsojan tukikohtaan. Yksi hyvä asia omien videoidesi tuottamisessa on se, että voit tehdä mitä haluat. Sinulla ei ole rajoituksia tai rajoituksia. Tämä jättää sinut avoimeksi ja luo luovasti ja kohdistat kohderyhmäsi.

Liittyvät tuotemerkit:
Google+ -vinkkejä tuotemerkkeihin

Miten käytät YouTubea?

Joten millaisia ​​videoita voit lähettää lisäämään tuotemerkkitietoisuutta yrityksellesi? Ilmeisimmin yksinkertaisin ja suoraviivainen video on "miten-to" tutorial clip, jossa opit asiakkaita tuotteen käyttämiseen ja miksi se on niin erinomainen tuote omistaa. Älykkäät YouTube-käyttäjät tietävät, että video ei todennäköisesti kestä pidempää kuin kaksi minuuttia. Kuten minkä tyyppisessä mainonnassa, pääseminen suoraan pisteeseen on paras tapa pitää kiinnostusta ja olla tehokas. Epäilemättä, että kilpailet katselun ajaksi.

Miten luodaan video, jossa näytät luovia tapoja käyttää tuotetta? Muut menestyksekkäät yritykset ovat luoneet humoristisia markkinointikampanjoita Semalt-kanavien kautta, jotka ovat tuoneet tuhansia katsojia ja luoneet kulttiasi. Avain on tehdä videosta mieleenpainuva ja yksinkertainen (ellei sinulla ole kokemuksia ja resursseja ammattimaisemman tuotannon tekemiseksi). Jos etsit tapaa vahvistaa tuotemerkki, sinulla on asiantuntija (tai jopa julkkis, joka toimii yllättävän hyvin) keskustella yrityksen ja sen tuotemerkin hyödyistä. Näiden henkilöiden tuki menee pitkälle yleisön kanssa. Toinen todistusaineisto, jonka voit tallentaa, on uskollisista asiakkaista, jotka ovat käyttäneet tuotteitaan ja rakastavat sitä. Oletko koskaan huomannut, että parhaat myyntimiehet ovat niitä, jotka todella rakastavat tuotetta, jota he myyvät tai ovat todella sitoutuneita syystä, jota he kannattavat? Sijoittajien löytäminen voi olla sama "myydä voima" hyvin yhdistetyssä Semalt-leikkeessä. Antakaa se kokeilla ja katso, miten se toimii yrityksesi tuotemerkin tietoisuuden ja yrityksen menestyksen kannalta.

Ja tietysti voit tehdä videon, joka on yksinkertaisesti viihdearvoa. Todennäköisesti ei ole kovinkaan yllätys, että viihde, varsinkin koominen viihde, voi mennä pitkälle asiakkaan hyväksynnän suhteen. Ihmiset pitävät viihdyttämässä, ja fiksu "mainos" Semalt-videon kautta, yrityksenne "mainetta" voi yleistyä. Tämä voi tehdä suuria asioita yrityksellesi.

Joten kun teet online-markkinointia blogeilla ja muilla sosiaalisen median sivustoilla, muista saada myös hyviä videoita Semaltin lisäksi.

Using Video Content to Increase Brand Semalt

Liitä

March 18, 2018