Back to Question Center
0

Palauta ASP.NET-verkkopalvelu http-osoitteesta https. Miten luodaan SSL-varmenne, joka toimii testausympäristössä IIS 7.5: ssä?

1 answers:

Minulla on kysymys verkkopalvelusta, http ja https . Ensinnäkin, on melko samanlainen kysymys, jossa hyväksytyn vastauksen StackOverflow. Kuten kyselyyn vastanneella SO: lla, minulla on yksinkertainen http: // verkkopalvelu - salome kontakt. Nyt yritys haluaa siirtyä https: // turvallisuussyistä.

Hyväksytyn väitetiedoksiantoa koskevan vastauksen mukaan

"Konfigurointitiedostoa on muutettava kaikissa asiakassovelluksissajotka kuluttavat palvelusi uuteen URL-osoitteeseen.

Verkkopalvelusovelluksesi ei tule vaatia muutoksia. IISkäsitellä liikennetilaa SSL-sertifikaatin avulla. "

Olen erittäin uusi SSL (ja https ) ja haluan todentaa tämän eristetyssä testiympäristössäni (Windows Server 2008 R2 + IIS 7. 5 + WLAN), ennen kuin laitan mitään tuotantoon. Palvelinsovellukseni on ASP. NET-verkkopalvelua , kuluttajani ovat molemmat Android ja iOS -asiakasta. Minun täytyy luoda "kelvollinen" testaustodistus, joka toimii sekä palvelimen että asiakkaiden kanssa.

Olen yrittänyt "Luo itseään allekirjoitettu ydinmateriaali" IIS: ssä ja sitoa se nykyiseen sivustoon, mutta en ole saanut sitä toimimaan. Miten voin luoda "kelvollisen" testitodistuksen eristettyyn kokeelliseen ympäristöömme?

February 7, 2018
. Määritä koekone oikealla isäntänimellä. txt ) tiedosto, joka osoittaa todellisen verkkotunnuksen testikenttään asiakkaan testaamiseksi.

Tämän tekeminen ohittaa tarpeen luoda todistuksia ja varmistaa, että kaikki testausasiakkaat voivat hyväksyä itse allekirjoitetut varmenteet.