Back to Question Center
0

7 Väkivaltaisia ​​vinkkejä siitä, miten voit välttää haittaohjelmia

1 answers:

Ei ole väärin sanoa, että Internet on tehnyt elämämme helpoksi. Se on yksi parhaista luomuksista ja yhdistää meidät ystäviemme ja perheenjäsenten kanssa ympäri maailmaa. Tietojen saaminen ja viestiminen asiakkaiden kanssa on erittäin helppo liikemies. Samaan aikaan internet on luonut meille paljon ongelmia - portable laptop temperature monitor. Tämä johtuu siitä, että monet hakkereista ovat aktiivisia ympäri vuorokauden. He yrittävät hakata henkilökohtaisia ​​tilejäsi ja varastaa rahaa.

Jack Miller, Semaltin Senior Customer Success Manager määrittelee ohjeet, jotka ovat välttämättömiä hakkerointien välttämiseksi.

1. Avaa luotettavat linkit ja lataukset vain

Koska Internet on täynnä tietoja ja verkkosivustoja, ei ole turvallista avata kaikkia linkkejä tai linkkejä. Älä käytä epäilyttäviä ja aikuisten sivustoja, koska ne voivat sisältää viruksia ja haittaohjelmia. Samaan aikaan sinun ei pitäisi ladata ohjelmia epäilyttävistä lähteistä. On myös tärkeää välttää laittomia tiedostoja ja sähköpostin liitetiedostoja. Jos et voi välttää näitä asioita, suosittelemme, että asennat tehokkaan virustorjuntaohjelman ja tarkistat järjestelmääsi kerran päivässä. Voit myös kokeilla selaimen laajennuksia, kuten Web of Trust (WOT).

2. Poista HTML-sähköpostit käytöstä

Yksi yleisimmistä tavoista jakaa virukset ja haittaohjelmat on sähköpostin kautta. Itse asiassa hakkerit lähettävät vahingollisia sähköposteja uhreille huomattavassa määrin. Nämä sähköpostit käyttävät automaattisia HTML-skriptejä, jotka houkuttelevat yhä useampia ihmisiä. Siksi on tärkeää, että HTML-koodi poistetaan sähköpostista, jotta haitallista sisältöä ei näytetä.

3. Älä avaa ei-toivottuja sähköpostiliitteitä

Älä aukaise ei-toivottuja sähköposteja ja liitetiedostoja..Suurin osa hakkereista lähettää houkuttelevia sähköpostiviestejä ja yrittävät sitouttaa yhä useampia ihmisiä. Lähes kaikki webmail-asiakkaat skannaavat liitteitä ennen kuin käyttäjät voivat avata niitä. Samanaikaisesti suuri määrä työpöydän sähköpostiasiakkaita on varustettu automaattisilla haittaohjelmien skannauspalveluilla.

4. Ymmärtää, miten huijaukset ja tietojenkalastelupalvelut tekevät työtä

Sinun tulisi kehittää käsitys siitä, miten phishing-hyökkäykset ja huijaukset toimivat. Ne voivat piiloutua Twitter-ilmoitusten tai Facebook-profiilien takana. Jotkut niistä ovat läsnä sähköposteissasi: kaikki ovat väärennöksiä. Etkö pidä seurata mitään linkkiä, johon et ole varma. Samaan aikaan sinun ei pidä jakaa pankkitietoja tai luottokorttinumeroasi tuntemattomien henkilöiden kanssa internetissä. Hakkerit voivat varastaa salasanasi ja salasanasi. He voivat myös siirtää rahaa pankilta toiseen henkilötietojesi avulla. Facebook ja Twitter eivät lähetä laillisia ilmoituksia. Jos joku ottaa sinuun yhteyttä näillä alustoilla, sinun ei pitäisi jakaa tietoja heidän kanssaan millä hyvänsä.

5. Älä pelkää pelottavista taktiikoista

Kokeile parhaalla mahdollisella tavalla pysyä poissa pelottavista taktiikoista, jotka ovat läsnä kaikkialla internetissä kaikissa muodoissa ja muodoissa. Älä asenna haittaohjelmien, virustorjuntaohjelmien ja vakoiluohjelmien torjuntaohjelmistoja tuntemattomilta verkkosivustoilta tai lähteiltä. Jos et ole varma mistään, kannattaa kokeilla sitä. Sinun pitäisi käydä läpi MakeUseOf Best of Windows- ja Linux-ohjelmiston sivuja saadaksesi lisätietoja tästä asiasta. Nykyään hakkerit kutsuvat ihmisiä matkapuhelinnumeroihinsa ja pyytävät heitä asentamaan joitain ohjelmia ja työkaluja.

6. Skannaa tietokoneeseen liitetyt ulkoiset kiintolevyt

Jos liität ulkoiset asemat, kuten USB tai DVD, varmista, että niissä ei ole viruksia eikä haittaohjelmia. Voit asentaa virustentorjuntaohjelmiston tai haittaohjelmien torjuntaohjelmiston turvalliseen internetiin. Voit myös skannata aseman valitsemalla Oma tietokone ja Skannaa valitut tiedostot.

7. Kiinnitä huomiota ohjelmiston asentamisessa

Useimmiten virustentorjuntaohjelmistot ja -työkalut ovat valinnaisia ​​asennuksia, kuten lisäominaisuuksia, ohjelmia ja työkalurivejä. On parempi välttää kaikki ohjelmat, koska ne voivat sisältää haitallisia asioita. Sen sijaan sinun pitäisi valita mukautettu asennus ja poistaa kaikki ne asiat, jotka eivät ole tuttuja.

November 28, 2017