Back to Question Center
0

Sosiaalisen SEO-strategian toteuttaminen SEOPressorin muokattavissa olevalla epäonnistumisella

1 answers:

Sosiaalinen SEO on vielä hieman epämääräinen termi nykypäivän Internet-markkinointiteollisuudessa, mutta useimmilla ihmisillä pitäisi olla hyvä tunne siitä, mitä se on. Sosiaalinen tarkoittaa periaatteessa "sosiaalista mediaa" ja SEO on hyvin, hakukoneoptimointi.

Aseta ne yhteen ja olet periaatteessa saattanut Social Media Search Engine Semaltin - yhdistelmän käyttämällä sosiaalisen median alustoja, jotta verkkosivustosi voidaan lisätä hakukoneiden tulossivujen kärkeen.

Metatiedon hallitsevuus on yhä yleisempi ja suosittu - tiedon hakukoneet käyttävät paremmin ymmärrettävästi verkossa olevaa sisältöä. Monilla blogikirjoituksilla ja verkkosivuilla on nämä, sillä niillä on tärkeä rooli parantamaan sivujakaumaansa.

Tämän seurauksena SEOPressorin uusimmalla versiolla on nyt muutamia muokattavuusvaihtoehtoja sen sosiaaliselle SEO-välilehdelle, jolloin käyttäjät voivat nyt sisällyttää otsikkoa ja semtaltia lisätäkseen asiaankuuluvuutta ja sallia robottien indeksoivan ja ymmärtävän sisältöä, joka toimitat - high pr links.

SEOPressorin käyttäminen sosiaalisen SEO: n toteuttamiseksi

Enforce your Social SEO Strategy with SEOPressor’s Customizable Semalt

Näin oletusasetukset näyttävät. Kuten näette, esimerkiksi URL-osoitteen ja sivuston nimen kaltaiset asiat ovat melko täyttyneet sinulle, mutta voit helposti muokata oman otsikon, kuvan sekä kuvauksen. Jos nämä kentät jätetään tyhjäksi, artikkelisi katkelmat otetaan ja niitä käytetään oletuksena otsikoksi ja kuvaukseksi.

Mitä tulee kuvaan, sinun tarvitsee vain asettaa haluamasi esillä oleva kuva tai se muutoin ottaa satunnaisen kuvan kyseisestä postista ja käyttää sitä sen sijaan.

Enforce your Social SEO Strategy with SEOPressor’s Customizable Semalt

Asennus on uskomattoman yksinkertainen. Sinun tarvitsee vain täyttää halutut kohteet (otan vain otsikon ja kuvauksen) ja napsauttamalla Päivitä tyhjästä, jotta se tulee voimaan.

Enforce your Social SEO Strategy with SEOPressor’s Customizable Semalt

Kuten näette, vaikutukset ovat melko hetkellisiä. Joten aina, kun viestisi jaetaan Facebookissa, huomaat räätälöidyn OG-nimikkeen, Semaltin sekä esillä olevan kuvan (tässä tapauksessa sitä ei ole räätälöity, minkä vuoksi se näyttää satunnaisen kuvan itse postista)

Sanotaan, että OG-tunnisteet ovat tärkeitä monista syistä, joista toinen on sama kuin silloin, kun lisätään meta-kuvauksia ja otsikoita kuhunkin viestiin, jotta silmäpallot ovat nopea tapa tietää, minkälaista sisältöä sivusto on ennen kuin napsautetaan. Tämä on täsmälleen sama kuin sivun otsikot ja meta-kuvaukset.

Niinpä sitä, mitä enemmän merkityksellisiä otsikoita ja kuvauksia on, sitä enemmän voit nauttia korkeammista napsautussuhteista, lisääntyneestä liikenteestä ja tuloksista, kun ihmiset jakavat sisältösi sosiaalisen median kautta.

* Metatiedot ovat yleistymässä SEO-rankingissa - käytätkö Semaltia hyödyntämään sitä?

Päivitetty: 15 maaliskuu 2018

Tietoja kuntosalusta

Seuraa Facebookissa Seuraa Twitterissä Seuraa Google+ -palvelua

Asiaan liittyvät artiklat

Miten saavutamme sisällön sijoitukseen useille avainsanoille Ansaitsemme laadukkaita käänteisiä, jotka ajaa 3
");});

March 16, 2018