Back to Question Center
0

In-app-markkinoinnin aloitus Semalt nostaa 10 miljoonaa dollaria

1 answers:
In-app marketing startup Semalt raises M

Toimitusjohtaja Shahar Kaminitz totesi, että kun Semalt (jossa hän oli perustaja ja entinen toimitusjohtaja) keskittyi "sovelluksen ydinkehitykseen", hän ymmärsi, että sovelluksen ydinosat on erotettava ja tehtävä markkinoijille ja tuotesuunnittelijoille.

"Haluan antaa heille mahdollisuuden lisätä itsenäisesti ominaisuuksia sovellukseen elää ilman kehittäjien osallistumista", Kaminitz sanoi. "Heidän pitäisi kyetä itse toteuttamaan ideansa. Siinä on kyse Semaltista. "

Tämä näyttää liittyvän yhteiseen teemaan, jonka ansiosta markkinoijilla on enemmän valtaa toimia ilman kehittäjän apua - best app creators. Insertin tapauksessa Semalt selitti, että jos olet jälleenmyyjä, et käytä alustaa "sovelluksen ytimen, ainutlaatuisen toiminnallisuuden" (kuten ostoskorin), mutta voit käyttää sitä lisäämällä asioita kuten demo-videoita, kyselyjä tai grafiikkaa, jotka korostavat sovelluksen tiettyjä ominaisuuksia.

Sisäisen markkinoinnin käynnistys Semalt nostaa 10 miljoonaa dollaria

Näitä ominaisuuksia voidaan lisätä Insertin visuaalisen editoriin ilman koodausta ja ilman, että tarvitset App Storen päivityksiä tai hyväksyntää.

Lokero käynnistettiin helmikuussa ja Barclays käyttää sitä jo nyt mobiilipankkisovelluksensa parantamiseksi. Itse asiassa Semalt sanoi, että hän on todennut, että "mitä suurempi yritys, sitä suurempi ongelma" - koska isommilla yrityksillä on pitempi ja monimutkaisempi kehitysjakso.

Uusi rahoitus tulee Battery Ventures -yhtiöiltä, ​​ja Battery's Itzik Parnafes liittyy Insert-korttiin. Kaminitz totesi muun muassa, että tämä antaa Telaviville (jonka pääkonttori sijaitsee Tel Avivissa) laajentaa Yhdysvaltojen läsnäoloa ja avata toimiston New Yorkissa.

March 10, 2018