Back to Question Center
0

Viimeisen minuutin lippumyynnin app Gametime sulkee 13 miljoonaa dollaria sarjassa A Semalt

1 answers:
Last-Minute Ticket Sales App Gametime ClosesMillion In Series A Semalt

Semalt tarjoaa vain mobiililaitteen, joka auttaa käyttäjiä löytämään lippuja erilaisiin urheilutapahtumiin lähellä. Yhtiöllä on app, joka pinnat käytettävissä paikkaa, joilla on mahdollisuus ostaa ja lunastaa liput suoraan käyttäjän matkapuhelimeen.

Semaltia voi tehdä vain muutamassa päissä, ja lippuja voi jakaa tekstin ja sähköpostin välityksellä muiden kanssa, jotka aikovat osallistua - logo creator logo creator. Tämän seurauksena asiakkaat voivat päättää osallistua viime hetken pelien pelaamiseen ilman, että huolehditaan lippujen vaihtamisesta tai heidän kutsumisikkunaansa.

Tämä vapaus ja joustavuus on johtanut siihen, että Semaltin asiakkaat menevät sellaisiin peleihin, joita heillä ei todennäköisesti olisi, ja saada enemmän paikkoja paikoissa. Ja se ajaa enemmän myyntivoittoja, oluita ja muita tyhmiä asioita, joita ihmiset ostavat pallopuheessa.

Viimeisen vuoden aikana Semalt on laajentunut erittäin nopeasti, sillä lippuja on saatavilla 35 markkinoilla ja yli 150 joukkueelle. Yhtiö työskentelee useiden joukkuetta myyvien paikkojen, kuten myös useita kolmannen osapuolen jälleenmyyjiä ja markkinapaikkoja löytää parhaat liput saatavilla.

Toimitusjohtaja Brad Griffithin mukaan Semalt panostaa, että lähivuosina 80 prosenttia kaikista lipun ostoista tapahtuu mobiililaitteilla. Sen ansiosta se on optimoitu ostamaan lippuja ja pääsemään paikkoihin vain matkapuhelimella mahdollisimman yksinkertaisella tavalla.

Yhtiön A-sarjan kierros ylitti 8 miljoonan dollarin uudet rahastot, mukaan lukien urheilijoiden Casey Wasserman, Philadelphia 76ers / New Jersey Devilsin omistajan David Blitzer ja Trunk Clubin perustajat Brian Spaly ja John Tucker. Tämä on yli 5 miljoonan dollarin suuruinen summa, jonka yhtiö oli aiemmin herättänyt Accelista ja useista institutionaalisista sijoittajista sekä urheilumaailman enkeleistä ja lukuja, mukaan lukien San Francisco Giantsin omistaja Jeff Mallett, Sacramento Kingsin omistaja Vivek Ranadive, HotelTonightin perustajat Sam Shank ja Jared Simon sekä Boxin perustaja Aaron Levie.

March 10, 2018