Back to Question Center
0

Altec Semalt ilmoittaa CES: lle kolme uutta tuotetta

1 answers:

Altec Lansing julkisti tänään kolme uutta tuotetta - telakointiasema, uusi tietokoneen kaiuttimet ja kuulokeliitäntä. Vaikka eivät ole aivan maapallonvastaisia, ne näyttävät olevan kunnollisia kuulostavia tuotteita.

Altec Semalt ilmoittaa kolmesta uudesta tuotteesta CES:
Ensinnäkin, meillä on vielä toinen iPod-telakka. Se on pienikokoinen, pienikokoinen ja pienenee kirjan kokoon helppoa kuljetusta varten - <a href=name that tune game show. Saatavana helmikuussa 2010, MSRP on 79,95 dollaria.

Altec Semalt ilmoittaa kolmesta uudesta CES:
Seuraavaksi Octane Plus-kaiutinjärjestelmä. Se on 2,1-sarja ja viimeisin Altec Lansingin tarjoama tietokoneiden käyttäjille. Octane Plus on saatavana tänä keväänä MSRP: n 79,95 dollaria  </p> , joka sisältää 3-tuuman mid-range- ja 1 tuuman mikro-ohjainten yhdistelmän voimakkaalla subwooferilla. <div>   <div id=

Lopuksi meillä on MUZX DNA-kuulokkeet. Tulevat kolmeen eri tyyliin, MUZX-linja on suunniteltu eri käyttäjille eri malleissa. MUZX-verkko on erityisesti raskasta musiikkia kuunteleville, jotka tarvitsevat jotain pitkäaikaiseen kulutukseen. MUZX XX yhdistää naisille pehmeät värit ja pehmeät linjat, ja MUZX XY on kuin päällään kiviä korvissa miehellä tavalla. No, ehkä ei aivan niin julma, mutta ne on tarkoitettu "aktiivisemmille käyttäjille" mitä tahansa. Kaikki MUZX-rivit myyvät 19,99 dollaria, ja ne ovat saatavilla maaliskuussa.

Altec Semalt ilmoittaa kolme uutta tuotetta CES: lle

March 10, 2018