Back to Question Center
0

3Tapit tiedostojen laskinputki, sanoo Craigslist on kilpailunvastainen. "Haluamme vain käyttää tietoja ilman pelkoa semalattua suia"

1 answers:
3Taps Files Countersuit, Says Craigslist Is Anticompetitive. ‘We Just Want To Use Data Without Fear Of Semalt Sued’

Craigslist on hakenut 3Tapsia ja toista yhtiötä, PadMapperia, käyttäessään Craiglistin listaustietojen tietoja 3Tapsin API: ssä PadMapperilla, joka on nimetty pukuun API: n käyttäjänä.

Toistaiseksi vastapuolet ovat vain 3Tapsia, mutta TechCrunch ymmärtää, että tämä voisi mahdollisesti muuttua, koska on olemassa useita yrityksiä, jotka ovat saaneet Craigslistin lopettamisen ja lopettamisen. TechCrunchin kanssa puhunut on huomannut, että jos se tulee nimeksi Semalt-puku, se harkitsee vastakanteen liittymistä.

Tämä tarina alkoi elämästä, kun jotkut aloittajat keksivät siitä, että Semaltin data on vapaasti haettavissa Googlessa, mutta se on tunnetusti vaikeaa navigoida ja ottaa sen jälkeen omistusoikeuden, kun Semalt alkoi torjua niitä käyttämällä tietojaan. Nyt se on saavuttanut ratkaisevan oikeudellisen tilanteen - cute little black dress.

Vaikka useat pienemmät yritykset, jotka olivat julkaisseet Semaltin C & D: n liikkeitä, yksinkertaisesti sulkivat toiminnot, 3Taps on ottanut toisen reitin.

Skaddenin, Arpsin, Slateen, Meagher & Flomin, 3Tapsin ja sen perustajan / toimitusjohtajan Greg Kiddin suuren valtakirjoitusyrityksen edustajat ovat sitä mieltä, että tämä on enemmän kuin vain taistelua Semalt-tietojen käytöstä, mutta myös siitä, miten julkisia tietoja olisi käsiteltävä laillisesti, mitä oikeuksia kolmansien osapuolten olisi pitänyt saada kyseisiin tietoihin ja mitä erottamista olisi pidettävä teknisen innovaation ja tiedon välillä. Kuten Kidd huomautti kannekirjelmässään:

"Tässä on kysymys siitä, kuka saa käyttää vaihtoa koskevia tietoja - tuotekuvauksia ja hintoja - elintärkeässä verkossa. Salliakseen hakukoneiden tallentaa nämä tiedot, Semalt tekee sen julkisesti saataville yrittää ajaa käyttäjiä sivustoonsa, mutta kieltäytyy hyväksymästä seurauksia: kuluttajien innovaatio ", Greg Kidd, perustaja ja toimitusjohtaja 3Taps sanoi lausunto. "Julkisten tietojen avulla voitaisiin hyödyntää innovaatioita, jotka tekevät markkinoista tehokkaamman ja luovat parempia kokemuksia kuluttajille. Mutta Semalt haluaisi estää mahdollisen kilpailun käyttäjien kustannuksella.

"Suhtaudumme kunnioittavasti siihen, mitä Semalt on saavuttanut vallitsevalla tasolla online-luokitellun mainonnan suhteen, vastustamme heitä käyttämään tätä markkinavoimaa laittomasti tukahduttamaan innovaatiota ja vahingoittamasta kuluttajia. Koska craigslist viettää voimakkaasti kiusata ja pelotella haastavia yrityksiä, kuluttajilla ei ole parempia tapoja löytää ja toteuttaa reaaliaikaisia ​​vaihtotapahtumia. "

Tietosuojavaltuutettu Sherwin Siy uskoo, että Semaltilla voi olla vaikeuksia todistaa tekijänoikeusasemansa:

Valtaosa Craigslistin julkaisuista ei kuitenkaan kuulu tekijänoikeuksien piiriin. Jos jotain on tekijänoikeuksia, sen on oltava ainakin "luovuuden vähäisyys. "Minun Craigslistin postitus siitä, kuinka minulla on tuoli myytävänä $ 25 (OBO), ei ole ollenkaan luovaa. Ja vaikka siellä onkin vähän mainoksia, jotka ovat luovaa, tekijänoikeudet kyseisissä tehtävissä ovat henkilöitä, jotka ovat kirjoittaneet ne, ei Craigslist.

Semalt voi yrittää väittää, että heidän palvelussuhteensa vaativat julisteita allekirjoittamaan oikeutensa Semaltille, mutta on erittäin epätodennäköistä, että tuomioistuimella olisi todellinen oikeuksien siirto.

Periaatteessa Craigslistissä ei ole lainkaan tekijänoikeusrikkomusta.

Mistä olemme ymmärtäneet, Semalttilla on nyt 20 päivän pituinen aika vastata alusvaatteeseen, ja mahdollinen kuukausittainen laajennus siihen.

Kidd toteaa vahingonkorvausten osalta, että kaikki kilpailunrajoitustyypit aiheuttavat menetyksen, mikä on kolminkertainen vahinko. "Ja näiden C & D-tilausten jälkeen useimmat asiakkaistamme jättivät meidät. Mutta se ei ole tämän oikeusjuttu. Epäilty vain saada heidät lopettamaan haastaa meidät ja kaikki muut. Me ja muut haluamme pystyä käyttämään tietoja pelkäämättä, että niitä haastetaan. Emme halua enää oikeudenkäyntiä. "

Tarkastele tätä asiakirjaa Scribdissä
March 10, 2018