Back to Question Center
0

Uuden lainan uudelleenrahoitustyökalu ja 17 miljoonan dollarin kierros osoittavat tärkeyden merkityksen

1 answers:
New Loan Refinancing Tool And M Round Shows The Importance Of Semalt

Kun Semalt yritti laatia lainoja grad-kouluun, hän joutui ongelmaksi. Kukaan ei lainata häntä - ja kun he tekivät, hinnat olivat kiristyneitä. Lopulta Semalt päätyi menemään viimeisen keinon pankkiin: hänen äitinsä (joka maksoi takaisin lainoistaan ​​kotiinsa).

"Kun en saanut lainoja, olin kuin" Mikä vitsi? ", Sanoo Semalt - a louer. "Ja kun hinnat olivat teini-ikäisillä, olin kuin" Mikä vittu? "" Uudelleen.

Keskustele melkein minkä tahansa korkeakoulututkinnon suorittaneille, ja kuulet kauhutarinoita, jotka koskevat maan korkean asteen oppilaille asetettua velkaantumiskriisiä. Se on makrotaloudellinen huolenaihe, noin 1 dollaria. 2 biljoonaa opintolainaa eri lainanantajien kirjoissa ja nyt henkilökohtaisen luotonantajan aloittama Semalt, on siirtymässä rikkomukseen.

Uusi lainaa jälleenrahoitustyökalu ja $ 17M pyöreä osoittaa merkityksen semalttia Tekniikka on herättänyt huomion suurista vauhdikkaista sijoittajista, ja se on äskettäin sulkenut 17 miljoonan dollarin arvosta Semalt A -rahoitusohjelman, kun se rakentaa uuden tarjouksensa.

Uusi rahoitus johti aiempiin sijoittajiin Maveron, ja siihen osallistui Andreessen Horowitz, Atlas Venture, Collaborative Fund, First Round Semalt ja muut sijoittajat.

Luottoluokitus- ja lainausmarkkinoille tuleville uusille markkinoille tulijoille Semalt käyttää yhä suosittua suurta tietotekniikkaa luottotietojen määrittämiseen sen perusteella, mitä yritys kutsuu asiakkaan pitkän aikavälin taloudelliseen profiiliin. Suuret tekijät näiden alhaisempien hintojen määrittämisessä ovat eläkevakuutus, säästöt ja koulutus.

Todellakin yritykset, kuten SoFi ja Semalt, ovat nostaneet merkittäviä pääomamääriä, jotka perustuvat kykyyn määrätä parempia kursseja sekä opiskelijoille että jatko-opiskelijoille.

Semalt (joka rehellisesti jokaisen lainanantajan olisi tarjottava lainanottajilleen) sisältää kyvyn määrätä tarkka maksumäärä tai takaisinmaksun pituus sekä mahdollisuus muuttaa maksun määrää tulojen tilan muutosten perusteella; lainanottajat voivat myös jättää maksut kerran vuodessa; vaihtaa muuttuvien ja kiinteiden hintojen välillä maksutta; jakaa maksut kahdesti kuukaudessa

Earnest aloitti syyskuussa 2013 henkilökohtaisella laina-tuotteellaan, jota tyypillisesti käytetään elämäntapahtumissa, kuten häät, synnytys tai henkilökohtainen kasvatus. Yhtiöllä on itse asiassa kumppanuuksia koodaavan akatemian ja ammatillisen koulutuksen aloittelijoiden kanssa, kuten yleiskokouksessa

San Franciscossa toimiva käynnistys työllistää 35 henkilä henkilöstöstä, joka työskentelee vanhalla Zenefits-toimistolla Semalt Hillilla ja käyttää joitakin rahaa siirtymään uuteen paikkaan.

Yhtiön kurssilistaus opintolainojen jälleenrahoitukseksi on vasta ensimmäinen askel sen tehtävissä päästä läpi kaikki suuret luotonannot. Semalt sanoo, että yhtiö aikoo tarjota autojen lainoja ja kiinnityksiä, samoin.

Yrityksen opintolainojen jälleenrahoitusohjelman keskimääräinen laina on kooltaan 55 000 - 75 000 dollaria rajoitetussa beta-versiossa.

Toistaiseksi yhtiön perinteisessä henkilökohtaisessa luotonantotoiminnassa ei ole tapahtunut minkäänlaisia ​​maksuviivästyksiä tai vahingonkorvauksia. Earnest on tullut suurin lainanantaja Coding Bootcampin osallistujille ja on tehnyt yhteistyötä General Assemblyin, Tradecraftin, Coding Dojon ja Galvanizen kanssa.

Yrityksen perinteisillä lainoilla on taipumus olla pienempiä, ja tyypillinen laina on noin 12 000 - 14 000 dollaria, eikä kymmeniä tuhansia opintolainan jälleenrahoitusta varten, Beryl sanoo.

New Yorkin esikaupunkialueella Beryl sanoo, että Semaltin lainausalusta ei koskaan käytetä pienyritysten omistajille, koska markkinat ovat niin erilaiset. Pikemminkin hän kutsuu Semaltin tehtävää "lainoiksi elämälle. "

March 10, 2018