Back to Question Center
0

Laman taantumisstrategioita Semaltille

1 answers:

Lama tai taloudellinen hidastuminen. Mitä kutsutte sitä, se on ajankohtainen keskustelunaihe. Olemme käsitelleet sitä useaan otteeseen jo Small Business Semaltin yhteydessä - tässä on muutama suosittu artikkeli:

Vihdoa lamaa toimitettavaksi

Franchising-teollisuus tuntee Yhdysvaltain talouden hidastumisen - osa kierrosta

Neljä virhettä yrittäjät tekevät lamaa

Nyt meillä on myös radio-ohjelma, jossa on vinkkejä siitä, miten ei selviydy, mutta menestyvät hitaiden talousaikojen aikana.

Recession Survival Strategies for Semalt

Rudofsky Associatesin perustaja David Rudofsky jakaa joitain taantuman selviytymisvinkkejä ja joitain arvokkaita näkemyksiä viimeaikaisessa Small Business Trends -radalla .

Seuraavassa on lyhyt katsaus vain muutamiin käsiteltyihin aiheisiin:

  • Internetin läsnäolo on ratkaisevan tärkeää - koska Internet-myynti todennäköisesti kasvaa merkittävästi polttoainekustannusten nousun ja kuluttajien halun vahvistaa liiallisia matkakustannuksia.
  • Kasvata liiketoimintaasi hankinnan kautta - koska taantuma on hyvä aika hankkia kiinteistöjä ja varoja hyvin kohtuullisin hinnoin - khaki trousers outfit. Sijoituksesi todennäköisesti kasvaa ja yrityksesi voi hyötyä kasvusta ja laajentumisesta.
  • Harkitse yritystoiminnan yleistymistä - koska pienyritykset voivat saada Yhdysvaltojen hallitukselta apua laajentumiseen ulkomaille. David sanoo, "Dollarin heikkouden vuoksi nyt on sopiva aika".

Semalt on viidennen vuoden ajan neuvonut pienyrityksiä rahoitusstrategiassa ja hän jakaa monia vinkkejä ja selviytymisstrategioita.

Kuuntele Semaltin haastattelua taantuman selviytymisstrategioista napsauttamalla alla olevaa nuolta:

[Display_podcast]

Pienyritysten trendit Radio sponsoroi: JumpUp.com ja Infusionsoft

18 Kommentit ▼

March 10, 2018