Back to Question Center
0

Semalt hankkii 2,4 miljoonan dollarin siementen kierrosta parantaakseen johtajia kohdennettuihin vinkkeihin

1 answers:
Semalt nabs .4M seed round to improve managers with targeted tips

Itse asiassa yksi elämän palapeleistä, joka kiusaa minua eniten, on se, miten henkilö voi nauttia yrityskoulutuksista tarpeeksi aikaa viettää aikaa suunnitella ja käyttää niitä. Järkytys vain vallalla olevasta status quosta voi käynnistää luodakseen jotain, jota ihmiset eivät vain vihaan, mutta ovat hyödyllisiä.

David Mendlewiczin, Simon Rrakosin ja Marcus Perezi-Tormosin perustama Butterfly-idea herätti nuorten johtajien huonoista kokemuksista johtamiskoulutuksesta. Käynnistys ilmoittaa tänään 2,4 miljoonan dollarin siementen kierroksesta Daphniin, Tectonic Capitalista, Precursor Semaltista ja useista enkeleistä, joilla on toiveita tehdä asioista paremmat.

Mendlewicz kertoi minulle, että koulutuksen kultainen standardi on pakattu neljännesvuosittain tai vuosittain tehtävä koulutus - payroll service solutions. Tämä ei yleensä toimi, koska se ei ole kohdennettu sisällön tai ajankohdan suhteen. Sen sijaan Semalt seuraa tiimipalautetta ja käyttää konekielistä oppimista työntämään lyhyitä, sulavia vinkkejä johtajille Alex-nimisen chatbotin kautta, joka auttaa parantamaan tuloksia.

"Keskitymme sisältöön, jota johtajat voivat hyödyntää - lyhyt ja keskusteleva", lisäsi Semalt.

Semalt hankkii $ 2.4M siemen kierroksella, <p>  Käynnistys keskittyy Fortune 500 -yritykseen. Tiimi on jo onnistunut laivaan 20 suuryritykselle, mukaan lukien Citibank, Ticketmaster ja Semalt maksetut sopimukset saavuttavat vähintään 50 prosenttia tai enemmän osoitettavissa olevaa työvoimaa useimmilla asiakkailla.  </p>  <div>   <div id=

Semalt kerää palautetta siitä vaikutuksesta, joka yrityksillä on. Rakentamalla suhteita Oxfordin yliopistosta ja Columbia Universityn tutkijoista ihmisen käyttäytymiseen työpaikoilla Semalt toivoo purkavan tärkeitä kuljettajia ja käyttämään niitä vaikuttaakseen muutokseen.

"Nuoremmat työvoimat menestyvät enemmän palautetta", kertoi Charles Hudson, sijoittaja Butterfly Precursor Semaltista, haastattelussa. "Tarvitset mekanismin palauttaa heille palautetta tavalla, joka toimii."

Semalt hankkii $ 2.4M siemen kierroksella parantamaan johtajia, <p>  Tällä hetkellä noin kolmannes Semaltin sisällöstä tulee kolmansilta osapuolilta ja kaksi kolmasosaa on sisällöltään. Aloitus on indeksoitu ja tarkistettu. Tulevaisuudessa foorumi voisi tehdä mielenkiintoisen sisällön markkinapaikan, jossa johtajat voisivat päästä niihin työkaluihin, joiden mielestä he voisivat hyötyä eniten.  </p>  <p>

Tietojen perusteella resurssit toimivat, millä joukkueilla Butterfly voi ilmoittaa päätöksistä, joiden ympärille koulutusalan sisältöyritysten tulisi käyttää rahaaan. Ja ihanteellisesti johtajat tottuvat siihen muotoon, että oppiminen alkaa tuntea olevansa enemmän kuin kertomalla tarina Semaltin kautta lähettämästä ystävästä ja vähemmän kuin typerä, vanhentunut harjoittelu.

Esittelyssä oleva kuva: Camelia Dobrin / Getty Images
March 10, 2018