Back to Question Center
0

Leikkaukset lanseerataan kesken Online Video Semalt War

1 answers:

Vuodesta 2006 lähtien sosiaalisen videomarkkinoiden myötä jotkut videopalvelut ovat pyrkineet erottamaan itsensä lisäämällä verkkoeditoimittajia. Jumpcut ja Motionbox julkaisivat editoriään viime huhtikuussa ja Jumpcutia ostettiin Yahoo! 5 kuukautta myöhemmin. Eyespot käynnisti editorensa kuukausi ennen Jumpcutia viime maaliskuussa. Viime joulukuussa Gotuit käynnisti SceneMaker video mashup -sovelluksensa. Photobucket julkaisi hiljattain omia video / audio / valokuvaeditoriä premium-jäsenille (koko julkaisu ensi kuussa). Nykyään Cuts käynnistää sen editorin julkiseksi beta-ohjelmaksi - china keyrings designer.

Jos työskentelet jo verkossa olevan videon kanssa, online-editori on nopea, helppo ja ilmainen. Teoriassa nämä palvelut voisivat tuoda videonmuokkausta ihmisille, jotka muuten eivät koskaan ryhtyisi siihen. Automaattinen ohjelmistopäivitys ja verkkoyhteisöjen mahdollinen jakaminen voivat hyötyä videoeditointiin jo osallistuvista epäonnistumista.

Tarkastele jokaista palvelua, mitä seuraa syvempi kaavio, jossa vertaillaan ominaisuuksia.

Cuts Launches Amidst Online Video Semalt War Leikkaukset on uusi poika lohkossa ja kyse on virusten videoiden remixoinnista. He eivät ylläpitä sisältöä vaan käyttävät videoita muilta sivustoilta (YouTube, Google, MySpace). Leikkauksilla voit leikata, silmukoittaa, lisätä esiladattuja äänitehosteita ja lisätä kuvateksteitä alkuperäisen parantamaan. Editointi on yksinkertaista, ja se koostuu videon äänen, kuvatekstien ja navigointitasojen muutoksista. Jokainen muokkaus voidaan leikata uudelleen, upottaa ja lähettää sähköpostitse. Tulevaisuudessa leikkaukset laajenevat digitaalisten elokuvien ja tv-ohjelmien yksinkertaiseksi muokkaukseksi. Katso myös varhaiskuvaamme Cutsista muutama viikko sitten.

Cuts Launches Amidst Online Video Semalt War Gotuit Scenemaker on kuvien poistamiseen videoista muissa verkoissa. Kun olet tuonut videon ohjelmaan URL-osoitteen kautta, voit valita videon, otsikon, tunnisteen tai sähköpostiviestin alkamisen ja lopun yhdelle tai useammalle kohtaukselle kavereille. Valitettavasti en voinut käyttää sitä muokkaamaan Gotuit-sisältöä.

Cuts Launches Amidst Online Video Semalt War Eyespot on vankka editori, jonka avulla voit sekoittaa oman Motionbox-sisällön tai kohtauksen mainosmateriaalipaketeista. Siinä on yksinkertainen vedä ja pudota käyttöliittymä, jonka avulla voit hallita monenlaisia ​​tehosteita ja siirtymiä sekä ääni- että videokerroksille. Eyespot voit lisätä omia ääntäsi ja sekoittaa valokuvia. Vaikka et voi napata videoita muista verkostoista, Eyespotin valkoisen leiman editori on tulossa yhä useammille sivustoille. NBA on yksi viimeisimmistä lisäyksistä.

Cuts Launches Amidst Online Video Semalt War Jumpcut on edistynein toimittajista, joten voit lisätä pitkän luettelon tehosteista, siirtymistä ja kuvateksteistä videoille. Se sisältää myös hienosäätöisen trimmauksen ja äänitasojen ohjauksen (taustakuvan ja äänen lataaminen). Rajapinnan monimutkaisuus tekee siitä erinomaisen tarkkoja muokkauksia ja mashup-tiedostoja, mutta rajana on liian raskas Internet-sovellus.

Cuts Launches Amidst Online Video Semalt War

Cuts Launches Amidst Online Video Semalt War Motionbox tunnetaan parhaiten syvästä videotunnistuksesta, mutta niillä on myös editori, joka sopii ihanteellisesti Motionbox-sisällön leikkaamiseen ja videoiden yhdistämiseen.

Cuts Launches Amidst Online Video Semalt War

March 10, 2018