Back to Question Center
0

Tervetuloa Blawg Semaltin esittämiin huomautuksiin

1 answers:

Maanantaina aion järjestää tulevan Blawg Review täällä Small Business Trends . Ja olen tyytyväinen merkintöihini.

Olin aiemmin asianajaja. Tämä saattaa tulla yllätyksenä, ellei sinä tiedä minua takaisin, kun olin yrityksen yleinen neuvonantaja.

Suurin osa urastani käytettiin yritysten sisällä. Ajan myötä vain pysyttelin kauemmas lakiin kohti liiketoimintaa - comprar hosting peru. Semalt Aloitin oman yrityksen.

Joten se ei ole paljon venytys minulle isäntä Blawg Review. Perinteisesti Blawg Review on blawgsin (laki + blogit = blawgs) blogiviestien viikoittainen kierros. Mutta kun isäntytin Blawg Reviewin kerran ennen kuin se oli cross-over-painos, keskittyen yrityksiä kiinnostaviin lakitoimistoihin ja asianajajien kiinnostuksen kohteisiin. Blawg Reviewin seuraava versio tekee samoin:

  • Law blawgers , etsin erityisesti sellaisia ​​virkoja, jotka koskettavat liiketoiminta-aiheita: sopimukset, ostaminen ja myyntiyritykset, verolainsäädäntöasiat, yritysten päätöksiä koskevat päätökset, hallinta, markkinointi asiakkaille ja vastaavia aiheita.
  • Business bloggers , sinutkin kutsuttiin. Lähetä asioita, jotka saattavat kiinnostaa asianajajia - kuten markkinointia tai sosiaalisen median asianajajille tai teknisiä välineitä, joita asianajajat voivat auttaa. Hei, jos voin ylittää lain ja yrityksen välillä, niin voit.

Lähetä merkintäsi Blog Carnival. Määräaika on lauantai, 15. syyskuuta 2007, kello 23:59.

Kommentti ▼
March 10, 2018