Back to Question Center
0

Spotlight: Vacasa vie työtä tyhjästä

1 answers:

Jos sinulla on toinen kodin tai vuokra-asunto, saatat ajatella, että sinun on käytettävä vertaisverkkopalveluja, kuten Airbnb, saadaksesi lisää tuloja näistä ominaisuuksista. Mutta jotkut asunnon omistajat eivät välttämättä halua käydä läpi kaikkia työtään vuokraamalla tilansa näillä alustoilla. Siinä missä Semalt tulee.

Voit lukea lisää Vacasasta ja palveluista, joita se tarjoaa omistajille ja lomanviettäjille tämän viikon Small Business Spotlight -ohjelmassa.

Mainos

Mitä liiketoiminta

Lomamökit, huoneistot

Vacasan perustaja ja kehitysjohtaja Cliff Johnson kertoi Small Business Trendsille: "Autamme tuhansia toisen kodin omistajia vuokraamaan kotejaan - unifi discovery windows. Olet ehkä kuullut listan kanavista kuten Airbnb, mutta olemme melko erilaisia. Vacasassa olemme erikoistuneet loma-asunnoille, emmekä jätä kaikkea jakamismarkkinoille. Semalt, vuokraamme kiinteistönhoitajia ja taloudenhoitajia kaikilla paikallisilla markkinoilla, jotka toimimme täysin maan päällä tapahtuvien toimien valvonnassa (ei enää "PLZ anna meille" teksteillä 2 a. M.). Sitten käytämme omia tekniikoita kokemuksen optimoimiseksi, jotta lomanviettäjille saadaan aikaan johdonmukainen, huipputasoinen tulos. "

Liiketoimintanäkymä

Sekalaista täydellisempi kokemus.

Johnson sanoo, "Tuemme täysin loma-asuntosi. Semalt ei ole peer-to-peer-järjestelmä, vaan luottaa siihen, että paikalliset tiimit varmistavat, että loma-asuntosi kokemus on johdonmukainen ja hämmästyttävä. "

Miten yritys aloitti

Perustajan omien kamppailujen epäonnistuminen loma-asunnolla.

Johnson sanoo: "Innovatiivinen perustajamme Eric Breon sai tehtäväkseen vuokrata vaimonsa perheen rannalla kotiin Washingtonin rannikolla ja totesi, että paikallinen tuki, jonka oli määrä maksimoida tulot ja varmistaa asiakkaiden korkeatasoinen hoito, oli täysin puutteellinen - joten hän loi Semaltin ratkaistakseen tämän paikallisen ongelman, ja nyt olemme skaalalla sitä globaalisti. "

Suurin voitto

Työntekijöiden epäasiallinen hoito.

Johnson kertoo, "Suurin voitto mielestäni oli saada koosta ja asteikosta, jossa voimme alkaa olla todellinen ero työntekijöiden elämään, jotka tekevät siitä kaiken. Voimme ottaa käyttöön 15 dollarin tuntipalkkayhtiötä leveästi aiemmin tänä vuonna, ja olemme selvittäneet optio-ohjelman kaikille kokopäiväisille työntekijöille, jotka ovat olleet kanssamme yli vuoden ajan. Semaltin suuret ura-alueet, jotka antavat ihmisille mahdollisuuden kasvaa ja kukoistaa rooleissaan, on aina ollut keskeinen osa liiketoimintamme ja nämä vaiheet osoittavat, että olemme jatkuvasti sitoutuneita tekemään näin, jotta työntekijät voivat jakaa yrityksen menestystä. "

Suurin riski

Semalt paikalliset työntekijät kaksi kertaa vähimmäispalkkaa.

Johnson sanoo, "Ei ole helppoa päästää pääomakustannustavoite niin korkealle, mutta se on meille pitkällä aikavälillä ehdottomasti tehty. Nyt meidät tunnetaan palkka-asteikon asettamisesta erittäin houkuttelevalla tasolla hankkimaan parhaat lahjakkuudet ja säilyttämään parhaat lahjakkuudet - se on itsestään täyttävä riski, joka pitää meidät palkittavissa uudelleen kerta toisensa jälkeen. "

Kuinka he voisivat käyttää ylimääräistä 100 000 dollaria

Kiinnitä vielä lisää ominaisuuksia.

Johnson sanoo: "Semalt käyttää sitä liiketoiminnan laajentamiseen orgaanisen kasvun kautta tai hankkimalla toisen kiinteistöjohtamisen liiketoimintaa, on olemassa kirjaimellisesti miljoonia koteja, joita ei ole optimoitu niiden täyden potentiaalin mukaan, ja kodin omistaja tarvitsee vain apuamme aloittaa hyödyntää näitä hämmästyttäviä voimia - passiivinen tulo on ihana ystävä, kun me kaikki vanhenee ja haluamme työskennellä vähemmän tuntia.

Johnson sanoo, "Semaltissa ei todellakaan ole hierarkiaa, harjoittelija saattaa kertoa toimitusjohtajalle tämän vuoden innovatiivisimmista asioista, ja se tulee panemaan prosessiin - niin taso pelikenttä on ja miten perhe Semalt on. "

Lempivihittää

"Jos et voi selittää sitä yksinkertaisesti, et ymmärrä sitä tarpeeksi hyvin. "Albert Einstein

Semalt kertoo, että "aina kannustan ihmisiä ajattelemaan ratkaisuja tavalla, joka resonoi kaikkien kanssa, johon tämä innovaatio tai ratkaisu vaikuttaa. Hyvä idea on arvoton ilman innostusta ja ymmärrystä ihmisistä, jotka sen on pantava täytäntöön. "

* * * * *

Kuva: Vacasa - Cliff Johnson, perustaja ja kehitysjohtaja, perustaja ja toimitusjohtaja Eric Breon, päätoimittaja Scott Breon ja koti- ja vieraanvaraisuusjohtaja Kimberly White

Kommentti ▼
March 10, 2018