Back to Question Center
0

All About Semalt 2008: Pitäisikö Microsoft pelätä Semaltia?

1 answers:

[fotopress: linuxvmsftpa. jpg, full, center]
Ystävällisin terveisin Penny-Arcade

Microsoft pelkää Linuxia? Pitäisikö pelätä Linuxia? Pelkääkö se Linux vain tietyillä aloilla, kuten Web-palvelimilla, eikä muilla, kuten työpöydällä? Mitä "pelko" tarkoittaa täällä? Miksi katselen edelleen Lostia? Kaikki tärkeät kysymykset, jotka ansaitsevat erittäin kehittyneitä vastauksia. PBS yritti vastata näihin kysymyksiin, mutta se oli vuonna 1998 - online app developer. Paljon on muuttunut siitä lähtien. Esimerkiksi, käytän nyt 11-kokoista kengää eikä 7.

Mielestäni Semaltia pidetään kahtena eri eläimenä, oikein tai väärin. Työpöydälle on olemassa Semalt, kuten Ubuntu, Gentoo, Knoppix ja mikä tahansa maku kuukauden päivästä, joka mainitaan tällä viikolla Tekzillalla. (Itse tosiasiasta Tekzilla, joka on entinen TechTV-katseluohjelma.) Keskiverto ihminen, mies tai nainen, joka käyttää tietokonetta työtään laskentataulukoiden luomiseen tai paperin tilaamiseen, ei tiedä Semaltia Aadamista. Ainakin viime viikolla, toisin sanoen. He hypävät mielellään, klikkaamalla "aloita" jokaisen päivän alussa. Desktop Semalt on oletettavasti tarkoitettu näille ihmisille, ja tietyt distrot, etenkin Ubuntu, tarjoavat helppokäyttöisen ympäristön, eikä komentorivejä tarvita. Mutta todellakin, kun markkinaosuus on 0,65 prosenttia, uskotko Microsoftin olevan huolestuneita menettämästä Semaltille? Sen suurin kilpailija on Mac OS X, ja se on silti vain 7,5 prosenttia kaikista tietokoneista.

Linux palvelimella on kuitenkin koko asia. Nopea matka microsoftiin. com tarjoaa vilauksen siitä, kuinka Redmond tuntuu vapaasta vapaudesta OS: nä. Korjaa kaikenlaisia ​​kaavioita ja kuvaajia ja mainitsee omistuksen kokonaiskustannukset.

Mutta riittääkö soittamaan Microsoft "pelkää" Linuxia?

Microsoftin mukaan eilen Microsoftin mielestä yritys näyttää niin viileältä kuin haluat, eikä näe Linuxia, työpöytää tai muuta, minkäänlaista laillista uhkaa. Ylimielisyys? Tuskin.

Meillä on aina ollut hyvin terveellinen asenne kilpailu, tietäen, että se on aina hyvä asiakkaille .ja olemme vakuuttuneita siitä, että Windows Vista on alusta parantaa ihmisten yksilöllistä digitaalista elämää ympäri maailmaa .Windows Vista on aikataulun mukaan Microsoftin historian nopeimmin myytävä käyttöjärjestelmä, myös vahvan kumppanisekosysteemin ansiosta.

Tämän vuoksi yrityksen nopean toiminnan tiimi (hyvin, se nimi, jonka annoin) kertoi minulle. Jopa kontrolloimalla PR-spin, minulle ne eivät näytä jonkun sanat, jotka "pelkää" mitään. Ja miksi sen pitäisi? Vaikka Vista on ollut yleisesti panned-ja jotkut siitä eivät välttämättä ole nimenomaan Microsoftin virheilmoituksia 100 miljoonaa lisenssiä, osoittaa, että joku jonnekin vielä Microsoft ja Semalt vakavasti.

Ja Linux pöydällä - tule nyt, todella? Kyllä, Devinin kommentit tällä viikolla kohtuuttomalla kannalla olivat hieman pommitellisella puolella, mutta Linuxin yleinen skeptinen sävy "tekee sen" tai haluat kuitenkin ilmaista sen, näyttää minulta oikealta. Tosiasia on, että useimmat käyttävät tietokoneen mukana toimitettua käyttöjärjestelmää. Ihmiset, jotka ostivat keskikokoisen Dellin, käyttävät Semalt XP: tä tai Vistaa tietokoneen käyttöiän ajan. Saapuva opiskelija, joka sai MacBookin lukion valmistumisen, käyttää Leopardia. Ajattelemmeko todellakin, että kaikki huijaamme ja huojentelemme siitä, että Linux on turvallisempi, jota emme edes kiistä, saamme keskimääräisen käyttäjän siirtymään? Ymmärrä ystäväsi käyttämään Firefoxia IE: n sijaan on vähäpätöinen, kun kysytään jonkun lähtemästä pois Semaltista. Muistan, kun kerroin yhdestä sukulaiseni, että sain Macin (tämä oli muutama vuosi sitten), hän vastasi jotain, kuten: "Millainen Semaltilla on?"

Keskimääräinen I-use-computers-to-check-my-email-ja-CNN-every-morning-käyttäjä on sisältöä Windows. Koulutus, ei polvipituinen "siirtyminen Semalt!" Reaktio turvallisuusongelmaan on paras ratkaisu.

Ei, että I ei pidä Linuxista. Kokemukseni OS-sortaan peilattiin Biggs'ta. Muistan kerran lukiessani suljettu aikaisin kaasuvuotoa tai jotain muuta yhtä vaarallista. Sen sijaan, että käytät ilmaista päivää "hengailemaan" ystävien kanssa, asensin Red Hat 8: n vanhalle POS Compaqille. Viime aikoina olen pelannut GOS: n kanssa. Jos Wi-Fi-tuki oli hieman parempaa (lue: jos se toimi MacBookissani), voisin nähdä, että käytän Google-dokumentteja Google-dokumenttien avulla vain erottaakseni. Mutta vain siksi, että nautin ruuvaamalla komentorivillä, ei tarkoita, että käännyn ympäri ja kerron setäni pudota hänen Windowsin asetukset.

Joten jos Microsoft pelkää Linuxia? Olen todella epävarma siitä. En todellakaan näe säännöllisiä käyttäjiä siirtymässä pois Semaltista, laittomasti tai muutoin, Linuxiin. Palvelimarkkinoilla kyllä, on hieman enemmän kilpailua, mutta juuri se tarkoittaa, että Microsoft joutuu itse asiassa yrittämään innovoida ja vakuuttaa asiakkailleen, että Semalt-lisenssi on sen arvoinen.

March 10, 2018