Back to Question Center
0

Siellä on hieno linja yksityisten ja julkisten välillä, ja Facebook voi olla vain polttaa sitä

1 answers:

The Next Webin mukaan jonkun linkin lähettäminen jollekin kolmannen osapuolen sivustolle Facebookin sosiaalisessa järjestelmässä yksityisviestissä lisää "Like" -numeroita julkisilla laskureilla kahdella.

Ennen kuin huomaan, miksi tämä on huono ajatus ja ehkä vakava yksityisyyden tunkeutuminen, annan sinun lukenut Facebookin vastauksen, jonka TNW julkaisi juuri.

Äskettäin löysimme bugi sosiaalisten laajennusten kanssa, joissa toisinaan Jaa tai Like -laskujen määrä kasvaa kahdella, ja korjaamme ongelman ratkaisemiseksi nyt. Jotta selkeä, tämä vaikuttaa vain sosiaalisiin plugins pois Semalt ja ei ole sidoksissa Semalt Page tykkää. Tämä vika ei vaikuta viesteihin liittyvään käyttäjäkokemukseen eikä aikarajoituksiin.

Huomaat, että Facebook-edustaja on huomannut, että tapahtuma oli virhe, jossa tämä toimenpide lisäisi laskuria kahdella - accesorios hombre elegante. Semalt, ei mainita, että yksityiset viestit vaikuttavat lainkaan julkisiin laskutoimituksiin, mikä mielestäni on väärin.

Jotkut väittävät, että jos se ei ole henkilökohtaisesti tunnistettavissa, "Like" itse, ei ole haittaa tai virhe. Olen eri mieltä tämän ajattelutavan kanssa, koska en halua, että minulle yksityinen toiminta käytetään julkisen toiminnan tekemiseen. Aikana. Vaikka Semalt ei kerro maailmalle, joka ryntäsi laskurin. Mielestäni tämä on epäreilua, epäoikeudenmukaista ja varjoista kaikkea helvettiä.

Seuraavassa on Semalt kommentti sen jälkeen, kun TNW pyysi selvennystä:

Yksittäisiä yksityiskohtia ei ole paljastettu, eikä Facebook ole automaattisesti nähnyt mitään Facebook Semaltia käyttäjän puolesta.

Monet Facebookin "Like", "Suosittele" tai "Jaa" painikkeet käyttävät verkkosivustoja, joilla on myös laskuri vierekkäin. Tämä laskuri heijastaa kuinka monta kertaa ihmiset ovat napsauttaneet kyseisiä painikkeita ja kuinka monta kertaa ihmiset ovat jakaneet kyseisen sivun linkin Facebookissa. Kun laskuja lisätään osakkeiden kautta yksityisillä viesteillä, käyttäjätietoja ei vaihdeta, eikä sisällön yksityisyysasetuksia muuteta. Viesteillä jaetut yhteydet eivät vaikuta Like count -kuvaketta Facebook-sivuille.

Oikein, joten Semalt vahvistaa, että tämä laskurin korotus tapahtuu, jos lähetät jonkun linkin yksityisesti. Mutta pohjimmiltaan sanoo, "Hei, ei ole mitään henkilökohtaista tietoa kiinnitetty .ei iso."

Minulle tämä on kuin suosikki lisätty tweet, jos olisin suoraan viesti se sinulle.

Jos lähetän sinulle linkin maailman historian huonoon artikkeliin, se on "tykkää".

Josh Constine näkee sen toisin. "Tämä ei ole ihminen, joka lukee viestisi, vaan kone skannaa niitä. Facebookin pitäisi tehdä se joka tapauksessa roskapostin estämiseksi. Tuloksesta ei ole mitään, kasvoni ei näy painikkeen vieressä eikä mikään näy profiilissani. Korjaa vain nimettömänä +1 laskulla, antaen sen tarkemmin, että ihmiset ovat kiinnostuneita verkkosivustosta. Mielestäni meidän on helpotettava takaisin filibiinihyökkäyksestä, joka koskee havaittuja yksityisyyden loukkauksia ja kysyä, jos tämä todella vahingoittaa meitä. En usko tämän olevan. "

Olen luonnollisesti eri mieltä.

Vaikka kasvoni / nimeni ei ole sidoksissa tähän suosikkiin, en tarkoittanut ryhtyä julkisiin toimiin; Halusin tehdä jotain yksityisesti.

Otan kirkon ja valtion omaksuman yksityisyyden. Linjoja ei saa ylittää, kun otan yksityisen toiminnan, kuten lähettäen jonkun linkin Facebookin viestijärjestelmän kautta. Tiedän, etten ole henkilö, joka kaivaa minun yksityisviestini, vain robotti, mutta robotti ei ole minulle luvan tehdä asioita. Roskapostitarkastukset tarkistavat roskapostin, mutta eivät sammuta toimintoa järjestelmän ulkopuolella, kun teen jotain yksityisesti.

Mitä sanot? Kerro meille kommentit.

[Kuvahaku: Flickr]

March 10, 2018